Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_373a20cc27c7ba24587d6b731c500f2c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Tulos kertoo suuresta luottamuksesta” | Verkkouutiset – Uutisalue

”Tulos kertoo suuresta luottamuksesta” | Verkkouutiset

Ennakkoäänten perusteella Alexander Stubb johtaa Pekka Haavistoa presidentinvaalien toisella kierroksella yli viidellä prosenttiyksiköllä.

Stubb sai ennakkoäänistä 52,7 prosenttia ja Haavisto 47,3 prosenttia.

Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman sanoo pitävänsä tulosta hyvänä ja huomauttaa Alexander Stubbin saaneen ennakkoääniä yli 100 000 enemmän.

– Se on hieno tulos, siinä on yli viiden prosentin ero. Se kertoo suuresta luottamuksesta, Heikki Vestman sanoo Verkkouutisille vaalivalvojaisissa Helsingissä.

Kansanedustaja uskoo äänestäjien kiinnittäneen huomiota ehdokkaan viestiin, jonka mukaan Suomen etu pitää aina asettaa kaiken edelle.

– Alexin vahva osaaminen ja kokemus ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, esiintyminen. Suomi saa hänestä presidentin, joka osaa olla myös realisti tosipaikassa, Vestman toteaa.