Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8e793a27daef0cba45947b4e819fa2db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Veikkaus tavoitti Loton jättipotin voittajan – Uutisalue
Banner Before Header

Veikkaus tavoitti Loton jättipotin voittajan

Viikonloppuna jaettu jättipotti kuuluu Veikkauksen lottohistorian suurimpiin voittoihin.

Viikonlopun lottovoittaja tahtoo pysyä mahdollisimman anonyyminä. Hyvinkääläinen nettipelaaja voitti lauantaina Lotossa 14,5 miljoonaa euroa.

Veikkauksen mukaan jättipotti on tämän vuoden suurin voittosumma. Summa kuuluu myös Loton yli 50-vuotisen historian suurimpiin.

Veikkauksen viestintäjohtaja Pipsa Öhman kertoo, että voittaja tavoitettiin puhelimitse. Hänen mukaansa puhelu oli hyvin lyhyt. Voittaja oli puhelimessa hyvin niukkasanainen.

– Puhelu oli niin lyhyt, että ei ollut edes mahdollisuutta kutsua häntä kahville. Emme kyllä todellakaan saaneet hänestä mitään selville.

Öhman kertoo, että rahat siirtyvät pelaajan tilille automaattisesti kolmen viikon karenssiajan jälkeen. Nykyään voittajan ei tarvitse hakea rahojaan Veikkauksen pääkonttorilta.

– Kun on nettipelaaja kyseessä, rahat tulee ihan automaattisesti tilille.

Videolla Hyvinkäältä tavoitetut ihmiset kertovat, millaisia ajatuksia lottovoitosta herää.

Source Link is.fi