Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b2f5e46613ab7add9d7619dbfdbc9248, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
21-vuotias komeetta nousi Erling Haalandin rinnalle – Uutisalue

21-vuotias komeetta nousi Erling Haalandin rinnalle

Nuori tähti osui neljästi Evertonia vastaan.

Englannin Valioliigassa Chelsea näytti kotikentällään kaapin paikan Evertonille ottamalla peräti 6–0-voiton. Maanantai-illan ehdoton tähti oli Chelsean Cole Palmer, joka teki Evertonin verkkoon neljä maalia.

21-vuotias Palmer kuritti Evertonia heti 13. minuutilla ja sen jälkeen vielä 18. ja 29. minuutilla. Hänen illan viimeinen osumansa syntyi rangaistuspotkusta, kun ottelua oli pelattu 64 minuuttia.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Palmer on osunut jokaisen Valioliigassa tekemistä yhdeksästä rangaistuspotkustaan.

Palmer on tehnyt tällä kaudella 20 maalia ja nousi nyt liigakärkeen Manchester Cityn Erling Haalandin rinnalle. Palmer siirtyi Chelseaan juuri Manchester Citystä viime syyskuussa. Hän teki uransa ensimmäisen valioliigamaalin lokakuussa.

Chelsea on liigassa tällä hetkellä yhdeksäntenä. Everton on puolestaan sijalla 16, ja pitää edelleen kiinni Valioliiga-paikastaan. Eroa tällä hetkellä pudotusrajan alla 18. sijalla olevaan Lutoniin on kuitenkin vain kaksi pistettä.

Everton kertoi maanantaina kotisivuillaan jättäneensä valituksen pisterangaistuksesta, jonka se sai viime viikolla taloussääntöjen rikkomisesta. Evertonia rangaistiin kahden sarjapisteen menetyksellä. Valioliiga puolestaan sanoi maanantaina, että valitusta käsiteltäisiin nopeutetusti.

Everton sai marraskuussa peräti kymmenen pisteen rangaistuksen, joka pieneni seuran valituksen jälkeen kuuteen miinuspisteeseen. Viime viikolla Evertonille napsahti kuitenkin kaksi vähennyspistettä lisää.

Valioliigan sääntöjen mukaan seurat saavat tehdä kolmen vuoden ajanjaksolla tappiota enintään 105 miljoonaa puntaa eli noin 123 miljoonaa euroa.

Kuuden pisteen rangaistus tuli, koska selvityksen mukaan Everton teki kauteen 2021–2022 päättyneellä kolmen vuoden ajanjaksolla 124,5 miljoonaa puntaa tappiota. Tuore kahden pisteen vähennys on seurausta siitä, että Everton rikkoi sallittujen tappioiden rajan 16,6 miljoonalla punnalla kauteen 2022–2023 päättyneellä jaksolla.

Source Link is.fi