Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fec494c3f84928e739eda97ef72d13b1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
21-vuotias venäläistähti julkaisi hurjan väitteen – kertoi saaneensa suomalaismieheltä rohkean viestin – Uutisalue

21-vuotias venäläistähti julkaisi hurjan väitteen – kertoi saaneensa suomalaismieheltä rohkean viestin

Venäläinen hiihtäjä Veronika Stepanova julkaisi perjantaina erikoisen Instagram-päivityksen.

Stepanovan, 21, mukaan suomalainen mies on tarjoutunut avioitumaan venäläistähden kanssa auttaakseen tätä pääsemään takaisin kansainvälisiin hiihtokisoihin.

Venäläishiihtäjät suljettiin kansainvälisistä kilpailuista Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

– Mene naimisiin kanssani, niin pääset kansainvälisiin hiihtokisoihin. Autan sinua. Minulla on venäläisiä kontakteja, lukee Stepanovan julkaisemassa kuvakaappauksessa hänelle lähetetystä viestistä.

Julkaisussa Stepanova väittää viestin lähettäjän olevan suomalainen mies.

– Kiitos tästä, me tulemme takaisin. Se on lähempänä ja lähempänä, Stepanova kirjoittaa.

Stepanova juhli viime talvena viestikultaa Pekingin olympialaisissa. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan pian olympialaisten jälkeen.

Sodan alkamisen jälkeen Stepanova on pöyristyttänyt Vladimir Putinia tukevilla puheilla ja sosiaalisen median päivityksillä. Keväällä Stepanova vieraili Putinin vieraana Kremlissä, jossa hän piti kansallismielisen ja Putinia ylistävän puheen.

Lue lisää: Venäläishiihtäjä piti uhmakkaan puheen Vladimir Putinin edessä: ”Venäjästä on tullut jälleen vahva ja ylpeä”

Aiemmin elokuussa hän kohautti julkaisemalla kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Thomas Bachia kritisoivan päivityksen. KOK on päättänyt, että Venäjälle tai Valko-Venäjälle ei myönnetä kansainvälisiä urheilukilpailuja Ukrainan sodan vuoksi.

Source Link is.fi