Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4e713dbc9045ddbcf659d5bdd8c0b4e8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
24-vuotias ruotsalaiskomeetta säväytti Mastersissa – voittajaa odottaa vauva-arki – Uutisalue

24-vuotias ruotsalaiskomeetta säväytti Mastersissa – voittajaa odottaa vauva-arki

Golfin yhdysvaltalaistähti Scottie Scheffler nappasi arvostetun Masters-kisan voiton jo toista kertaa urallaan.

Maailmanlistan kärkinimi Scottie Scheffler kukisti kärkihaastajansa vakuuttavalla tasaisuudellaan ja jyräsi jo toista kertaa urallaan golfin miesten Masters-klassikkoturnauksen voittajaksi.

Scheffler läpäisi Augustan haastavilla golfviheriöillä päätöskierroksen 68 lyönnillä (–4) ja nappasi turnausvoiton yhteistuloksella –11. Lopulta vain Ruotsin Ludvig Åberg pystyi haastamaan Schefflerin edes etäisesti, sillä ruotsalainen nappasi major-debyytissään komeasti kakkossijan yhteistuloksella –7.

Scheffler, 27, sai pukea Mastersin voittajalle annettavan vihreän takin toista kertaa urallaan. Ensimmäistä Masters-voittoaan Scheffler juhli kaksi vuotta sitten.

– Minun on vaikeaa pukea sanoiksi, mitä tämän turnauksen voittaminen uudelleen merkitsee minulle. Tein parhaani pysyäkseni rauhallisena ja kärsivällisenä kentällä ja pystyin tekemään joitain avainlyöntejä ja -putteja, Scheffler sanoi.

Yhdysvaltalaistähti antoi kunniaa 24-vuotiaalle Åbergille, joka on noussut nopealla tahdilla golfin kärkikaartiin. Kolmannen sijan jakaneet Tommy Fleetwood, Collin Morikawa ja Max Homa jäivät voittajasta ja Åbergistakin jo reilusti yhteistuloksella –4.

– Ludvig pelasi mainiosti. Hän antoi minulle painetta takaysillä, ja olin onnekas, että pystyin pitämään hänet takanani, Scheffler sanoi kohteliaasti.

Scottie Scheffler tuuletti Mastersin ratkettua. Kuva: Kyodonews / ZUMA

Ludvig Åberg hymyili viimeisen puttinsa jälkeen. Kuva: Mike Segar / Reuters

Kovana kilpailijana ja hartaana kristittynä tunnettu Scheffler ei ole pystynyt voittamaan urallaan vielä muita major-turnauksia. Hän on sijoittunut PGA-mestaruuskilpailussa ja Yhdysvaltain avoimissa parhaimmillaan toiseksi.

Schefflerin elämä on muuttumassa pian, sillä yhdysvaltalaispelaajan puoliso Meredith on viimeisillään raskaana. Esikoislapsen laskettu aika on myöhemmin huhtikuussa.

– Prioriteettini muuttuvat hyvin pian. Poikani tai tyttäreni on vaimoni ohella ykkösprioriteettini, golf on tärkeysjärjestyksessä vasta seuraavana, Scheffler sanoi.

– Rakastan silti kilpailemista. En aio ottaa katsettani pois pallosta, se on varma.

Mastersissa ei ollut mukana suomalaispelaajia.

Source Link is.fi