Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4749491f0651727a3b281584811ca31e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ainakin sata ihmistä kuollut häissä Irakissa – Uutisalue

Ainakin sata ihmistä kuollut häissä Irakissa

Lisäksi yli 150 ihmisen kerrotaan loukkaantuneen.

Irakissa ainakin sata ihmistä on kuollut ja hääjuhlassa syttyneessä tulipalossa al-Hamdaniyan piirikunnassa, raportoi maan kansallinen uutistoimisto INA.

Lisäksi yli 150 ihmisen kerrotaan loukkaantuneen. Kyseessä on alustava arvio uhriluvusta.

Al-Hamdaniya sijaitsee Niniven maakunnassa, Irakin pohjoisosassa.

Silminnäkijöiden mukaan hääjuhlarakennuksessa oli satoja juhlavieraita palon syttyessä tiistai-iltana paikallista aikaa, kertoo BBC. Alustavien tietojen mukaan palo saattoi saada alkunsa ilotulitteista.

BBC:n mukaan Irakin pelastusviranomaiset ovat kertoneet toiselle irakilaismedialle rakennuksen tulenarkojen paneelien saattaneen edesauttaa palon syttymistä.

Halpojen ja tulenarkojen rakennusmateriaalien vuoksi rakennus sortui osittain vain muutamia minuutteja palon syttymisen jälkeen, pelastusviranomaiset kertoivat.

Irakin pääministerin kanslia kertoi viestipalvelu X:ssä (entinen Twitter), että viranomaisia on ohjeistettu antamaan kaikki apu turmasta kärsineille.

Source Link is.fi