Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7291a475d320b5ed73f4f7d5fccf6dac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
AL: Pyynikin käsi­työläis­panimo sai toimitettua varasto-olutta tilaajille – Uutisalue

AL: Pyynikin käsi­työläis­panimo sai toimitettua varasto-olutta tilaajille

Nurin menneen Pyynikin käsityöläispanimon konkurssipesä on pystynyt toimittamaan asiakkailleen suurimman osan ennen konkurssia tilatuista tai maksetuista miedoista alkoholijuomista eli lähinnä oluista, Aamulehti kertoo.

Sen sijaan väkevämpiä eli yli 5,5-prosenttisia tuotteita konkurssipesällä ei ole oikeutta luovuttaa.

Panimo asetettiin konkurssiin syyskuun puolivälissä. Tuon jälkeen havaittiin, että varastossa oli noutamattomia verkkokauppatilauksia. Aamulehti kertoo, että pesänhoitajan mukaan tuotteet oli varastoitu erilleen yhtiön muusta omaisuudesta ja eritelty varastoon tilaajan nimen mukaan.

– Siten konkurssipesä voi konkurssilain säännösten mukaisesti luovuttaa mainitut verkkokauppatilaukset asiakkaille. Edellä mainittu ei kuitenkaan koske väkeviä yli 5,5 prosentin juomia, joiden osalta pesällä ei ole mahdollisuutta luovuttaa tuotteita. Tuotteet on myyty Viron verkkokaupasta, eikä niitä siten voida toimittaa Suomen varastosta, pesänhoitaja Jussi Laakkonen sanoo lehdelle.

Viime viikolla kerrottiin, että tamperelainen yrittäjäryhmä on hankkinut omistukseensa Pyynikin käsityöläispanimon liiketoiminnan. Toimintaa on määrä jatkaa Viron Haljalassa sijaitsevassa panimossa.

Source Link is.fi