Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a006b00fa06966496aa836fcd2830d5a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aleksandr Bolshunovin katoaminen tv-kuvista yllätti Virpi Sarasvuonkin – nyt selvisi syy venäläismestarin mystiseen hyytymiseen – Uutisalue

Aleksandr Bolshunovin katoaminen tv-kuvista yllätti Virpi Sarasvuonkin – nyt selvisi syy venäläismestarin mystiseen hyytymiseen

Venäjän Aleksandr Bolshunov oli poikkeuksellisen pienessä roolissa maanantain massalähdössä Italian Val di Fiemmessä.

25-vuotias maailmanmestari kävi näyttäytymässä kärkikolmikossa kisan alkuvaiheessa, mutta katosi hetkessä kuvista, kun Johannes Hösflot Kläbo ja Iivo Niskanen ryhtyivät harventamaan joukkoa kahdeksan kilometrin kohdalla.

Lue lisää: Tällä kikalla Johannes Hösflot Kläbo murskasi Iivo Niskasen – jopa Harri Kirvesniemi yllättyi: ”Vanha ja joskus toimiva temppu”

Kläbo repi lopulta yli 20 sekunnin eron toiseksi hiihtäneeseen Niskaseen. Venäjän Aleksei Tshervotkin oli kolmas ja vimmattua takaa-ajoa kilometrikaupalla viritellyt Bolshunov viides.

Bolshunovin mystinen nukahtaminen puhutti kisan jälkeen myös Viaplayn studiossa. Takavuosien hiihtokuningatar Virpi Sarasvuo epäili heti tuoreeltaan, ettei kyse ollut taktisesta mokasta.

– Kun Iivo valmistautui nostamaan vauhtia, Bolshunov ei ollut lähimaillakaan. En tiedä, kaatuiko hän siellä vai menikö sauva poikki? Hän vain hävisi yhtäkkiä kuvista, Sarasvuo aprikoi Viaplayn studiossa.

Kisan jälkeen selvisi, että Sarasvuo oli oikeassa.

– Valitettavasti Bolshunov kärsi kisassa sauvarikon. Jos sitä ei olisi käynyt, lopputulos olisi luultavasti ollut parempi. Tapaturman vuoksi hän ei päässyt tänään palkintokorokkeelle, Venäjän maajoukkuevalmentaja Juri Borodavko kertoi Championatin mukaan.

Lue lisää: Iivo Niskanen nousi Tourin kokonaiskisan kolmanneksi – kommentoi karmeaa loppunousua lohduttomalla tavalla Viaplaylla

Bolshunov on osoittanut Tourilla lupaavaa nousukuntoa, mutta maanantain takaisku oli liikaa jopa hänelle.

– Sasha joutui ohittamaan monta kilpailijaa, eikä hänellä ollut mahdollisuutta vaihtaa sauvaa. Bolshunov ei ole vielä siinä kunnossa, että hän voisi hiihtää Kläbon kiinni ja voittaa hänet, toinen venäläisvalmentaja Sergei Krijanin totesi.

Bolshunov starttaa Alpe Cermisin loppunousuun toiselta sijalta, kaksi minuuttia Kläbon jälkeen. Niskanen on 49 sekuntia venäläistä jäljessä.

Source Link is.fi