Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fee8ce80bd8d31a1b54dcac92f84fcc9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Amerikkalainen urheilutähti menehtyi 26-vuotiaana – yhtäkkinen kuolema järkytti joukkuetta syvästi – Uutisalue

Amerikkalainen urheilutähti menehtyi 26-vuotiaana – yhtäkkinen kuolema järkytti joukkuetta syvästi

NFL-seura Baltimore Ravensin tukimies Jaylon Ferguson on kuollut, uutisoi ESPN. Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja menehtyi vain 26 vuoden iässä.

Ferguson kuoli asuinkaupungissaan Baltimoressa. Miehen kuolinsyy on toistaiseksi pimennossa, ja poliisilaitos on luokitellut tapauksen toistaiseksi avoimeksi kuolinsyyntutkinnaksi.

Baltimore Ravens julkaisi keskiviikkona tiedotteen, jossa joukkue esitti suruvalittelunsa pelaajan kuoleman johdosta.

– Olen hyvin surullisia Jaylon Fergusonin traagisen kuoleman vuoksi. Hän oli ystävällinen ja kunniallinen nuori mies, joka oli varustettu leveällä hymyllä ja mukaansatempaavalla persoonalla.

– Esitämme osanotot Jaylonin perheelle ja ystäville, samalla kun suremme liian aikaisin päättynyttä elämää.

Fergusonia jäi kaipaamaan kolme lasta, jotka kaikki ovat alle 5-vuotiaita.

Ferguson ehti pelata Ravensin puserossa kolme kautta. Hänet valittiin joukkueeseen vuonna 2019 kolmannella kierroksella.

Hyväsydämisyydestään tunnetun tukimiehen kerrotaan olleen elämänsä kunnossa, ja hän osallistuikin kaikkiin joukkueen viimeaikaisiin harjoituksiin.

Fergusonin kolmen NFL-kauden saldoksi jäi 67 taklausta ja 4,5 säkitystä ottelua kohti.

Source Link is.fi