Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cc0f181854852172ee1e90a11c9d908c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Antti Pennanen latasi kovan näkemyksen – Nuoret Leijonat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin – Uutisalue

Antti Pennanen latasi kovan näkemyksen – Nuoret Leijonat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen valmistautuminen kohti ensi tiistaina alkavia MM-kisoja varten on sujunut mainiosti.

Suomi löi Ruotsin ja hallitsevan maailmanmestarin Yhdysvallat peräkkäisinä päivinä pelatuissa harjoitusotteluissa.

Nuoret Leijonat oli molemmissa otteluissa takaa-ajajana, mutta nousi rinnalle ja ohi. Ruotsi kaatui jatkoajalla 2–1 ja USA lukemin 5–2.

Päävalmentaja Antti Pennanen oli tyytyväinen joukkueensa esityksiin kahden voitto-ottelun jälkeen.

– Aloitettiin molemmat pelit vähän vaisusti, mutta on onnistuttu parantamaan. Nämä pelit tekivät hyvää meille. Ymmärretään jälleen se, että täällä on aika kova vaatimustaso, pääkäskijä sanoi Leijonien YouTube-kanavalla.

Samaan hengenvetoon Pennanen latasi kovan väitteen turnauksen tasosta.

– Yksittäisten tilanteiden vaatimustaso on melkein NHL-tasoa. Täällä on niin hyviä pelaajia. Moni näistä nuorista pelaa joskus NHL:ssä.

Nuorukaisten erikoistilannepelaaminen oli hyvässä iskussa juuri ennen turnausta. Suomi iski otteluissa kaksi ylivoimamaalia ja yhden osuman pelatessaan ilman maalivahtia. Alivoimalla Nuoret Leijonat antautui vain kerran.

Myös Suomen maalivahtipeli toimi hyvin kahdessa harjoitusottelussa. Leevi Meriläinen vartioi Suomen maalia Ruotsia vastaan ja pysäytti yhtä vaille kaikki 34 laukausta. Meriläinen valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi. USA:ta vastaan torjunut Juha Jatkola valittiin niin ikään Suomen parhaaksi pelaajaksi, kun Suomi kesytti yhdysvaltalaiset 5–2-lukemin. Jatkola torjui ottelussa 45 kertaa.

Harjoitusotteluissa Suomen tehokkain kenttäpelaaja oli tuore Nashville Predatorsin ykkösvaraus Joakim Kemell (tehot 0+3).

Source Link is.fi