Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_73ef3c9d63bc373a90fbc6a58f8be60f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aseistautuneet hyökkääjät iskivät poliisi­asemalle Jerevanissa – Uutisalue

Aseistautuneet hyökkääjät iskivät poliisi­asemalle Jerevanissa

Kaksi hyökkäjistä haavoittui.

Kolme aseistettua miestä yritti sunnuntaina hyökätä poliisiasemalle Nor-Norkin alueella Armenian pääkaupungissa Jerevanissa. Asiasta kertoi Armenian sisäministeriö sekä uutistoimisto Reuters.

Alustavien tietojen mukaan kaksi hyökkääjistä haavoittui heidän kantamiensa käsikranaattien räjähdettyä.

Kolmannen miehen uutisoitiin edelleen olevan poliisiaseman ulkopuolella kranaatin kanssa. Venäjän valtion uutistoimisto TASS kertoi, että Armenian poliisivoimien päällikkö oli paikalla neuvottelemassa miehen kanssa.

Uutistoimisto Interfax raportoi aiemmin sunnuntaina paikalliseen mediaan viitaten, että asemiehet saattoivat kuulua Combat Brotherhood -järjestöön, jonka noin 50 jäsentä oli pidätetty aiemmin päivällä.

Sputnik Armenia raportoi myöhemmin, että järjestö kiisti tiedot osallisuudestaan ja sanoi, että sillä ei ollut mitään tekemistä tapauksen kanssa.

Source Link is.fi