Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_84def0879c0d6bae3e51e84c0eb90c9f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Awak Kuier heitti 21 pistettä, mutta Suomi hävisi EM-karsinta-avauksen – Uutisalue

Awak Kuier heitti 21 pistettä, mutta Suomi hävisi EM-karsinta-avauksen

Suomen naisten koripallomaajoukkue hävisi EM-karsintojen avausottelussaan Liettualle 59–69.

Suomen hahmo Kedainiaissa Liettuassa pelatussa kamppailussa oli odotetusti Awak Kuier, jonka saldo oli 21 pistettä, 14 levypalloa, kaksi riistoa ja neljä torjuntaa. Suomalaisista myös Elina Koskimies pääsi kaksinumeroiseen pistesaldoon. Hän heitti kymmenen pistettä.

–  Pelasimme suurelta osin todella hyvin. Harmi samalla, ettei se tuonut toivottua tulosta. Kamppailupelaamisessa meillä oli ongelmia vastustajan mieletöntä kokoa vastaan. Puolustus parani vähitellen, ja viimeinen kymppi oli todella hyvää, Suomen päävalmentaja Pekka Salminen sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Liettualaisista Kamile Nacickaite ja Gintare Petronyte keräsivät 16 pistettä naiseen. Suomi jatkaa karsintaurakkaansa sunnuntaina Helsingissä pelattavalla Ukraina-ottelulla.

Source Link is.fi