Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_54ae22f329815d3b07c726faefa58b5b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Cristiano Ronaldon puoliso Georgina puhui riipaisevasti parin poikalapsen kuolemasta – Uutisalue

Cristiano Ronaldon puoliso Georgina puhui riipaisevasti parin poikalapsen kuolemasta

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon naisystävä Georgina Rodriguez on puhunut Espanjan tv- ja radiofestivaaleilla paria keväällä kohdanneesta valtavasta surusta. Rodriguez odotti kaksosia ja heille syntyi huhtikuussa tytär. Poikalapsi oli kuollut.

– Olen kokenut tänä vuonna elämäni parhaan ja elämäni hirveimmän hetken yhdessä silmänräpäyksessä. Valtava pala sydämestäni särkyi ja kysyin itseltäni, miten jaksan jatkaa eteenpäin? Rodriguez kertoi Marcan mukaan toimittajille.

Ronaldo kertoi suru-uutisen huhtikuussa sosiaalisen median kanavissaan julkaistulla tiedotteella, jossa hän ja Rodriguez pyysivät yksityisyyttä surutyöhönsä. Ronaldon Instagram-päivitys täyttyi osanotoista.

Lue lisää: Lapsensa menettänyt Cristiano Ronaldo kohtasi suuren surun – some tulvii nyt osanottoja

Syntynyt tyttövauva nimettiin toukokuussa Bella Esmeraldaksi.

– Vastaus oli lähempänä kuin ajattelinkaan. Katsoin lastani silmiin ja silloin näin ainoan vaihtoehdon: olla yhdessä, Rodriguez kuvaili.

Cristiano Ronaldolla on viisi lasta. Bella Esmeraldan lisäksi neljävuotias Alana Martina on tähtihyökkääjän ja Rodriguezin yhteinen.

Georgina Rodriguez tepasteli Venetsian elokuvajuhlilla punaisella matolla.

RodriGuezin elämää seurattiin tänä vuonna julkaistussa tv-sarjassa I am Georgina. Sarjan luvataan syventyvän toisella kaudella entistä enemmän Rodriguezin tunteisiin.

– Uusi kausi sisältää hetkiä surusta ja Georginan sydäntäsärkevää kärsimystä. Saman voi kokea sellainen jolla on kaikkea kuten hän, tai sellainen jolla ei ole mitään, sarjaa tuottava Alvaro Diaz kommentoi Marcalle.

Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella kerrottiin Ronaldon ja Rodriguezin rakkaustarina. Pari tapasi kesällä 2016 Madridissa, kun Rodriguez työskenteli Guccin vaateliikkeessä, jonka asiakas Ronaldo oli.

Cristiano Ronaldon Portugali pelaa myöhään tiistai-iltana jalkapallon Kansojen liigan A-liigan lohkovoitosta Espanjaa vastaan kotikentällään Bragassa.

Source Link is.fi