Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8ed56f5e175f0c40bb9c3b4e63c26220, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
David Beckhamin iho on täynnä tatuointeja – tyylitaituri paljastaa nyt niiden määrän ja paljastaa taustoja – Uutisalue

David Beckhamin iho on täynnä tatuointeja – tyylitaituri paljastaa nyt niiden määrän ja paljastaa taustoja

Entinen huippujalkapalloilija ja tyylitaiturina tunnettu David Beckham, 47, on antanut mielenkiintoisen haastattelun The Overlap -kanavalle.

Youtubessa julkaistulla videolla Beckhamia haastattelee tämän entinen joukkuetoveri Gary Neville, jolle Beckham puhuu asioistaan vapautuneesti ja rennosti.

Videolla esiin nousee muun muassa Beckhamin useat tatuoinnit. Haastattelussa Neville, 47, utelee Beckhamin tatuointien määrää. Neville mainitsee, että internetissä esillä olleiden tietojen mukaan Beckhamilla olisi 69 tai 80 tatuointia.

– Minulla on luultavasti 81 tatuointia, Beckham toteaa.

Videolla Beckham kertoo, että hänen ensimmäisen tatuointinsa innoittaja oli vuonna 1999 syntynyt Brooklyn-poika. Hän sanoo, että yhtä ainoaa suosikkitatuointia on vaikea nimetä.

– Lasten nimet ovat mieluisimpia – ja Victorian, heitetään se vielä mukaan, Beckham toteaa leveän hymyn kera.

Beckhamin mukaan hän kiinnostui tatuoinneista alun perin isänsä kautta. David Beckham kuvailee isänsä tatuointeja vanhan koulukunnan teoksiksi.

Jalkapalloilijana David Beckham tunnettiin liki maagisesta oikean jalan potkustaan, jolla hän jakeli auringontarkkoja syöttöjä ja viimeisteli upeita vapaapotkumaaleja. Englannin maajoukkueen pitkäaikainen tähti Beckham edusti urallaan Manchester Unitedin lisäksi muun muassa Real Madridia.

Source Link is.fi