Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_efe313b591134dc2e4c4fed078fe518c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Dramaattinen video: Argentiinan varapresidentti yritettiin murhata – Uutisalue

Dramaattinen video: Argentiinan varapresidentti yritettiin murhata

Argentiinan entinen presidentti ja nykyinen varapresidentti Cristina Kirchner yritettiin ampua torstaina kotinsa lähellä. Kirchner pelastui, sillä käsiasella häntä uhanneen miehen ase ei jostain syystä lauennut.

– Cristina on elossa, sillä toistaiseksi varmentamattomista syistä ase, jossa oli viisi patruunaa, ei lauennut, vaikka sen liipaisimesta vedettiin, Argentiinan presidentti Alberto Fernandez kertoi.

Presidentti kuvaili tapahtunutta vakavimmaksi tapaukseksi Argentiinan uudelleendemokratisoitumisen historiassa. Hyökkääjä pidätettiin pian tapahtuneen jälkeen.

Dramaattinen tilanne tapahtui varapresidentin kodin lähistöllä suuren ihmisjoukon edessä.

Kirchner itse on syytettynä korruptiosta kahden presidenttikautensa aikana. Syyttäjä on vaatinut hänelle 12 vuoden vankeustuomiota ja epäämistä julkisista viroista.

Source Link is.fi