Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9db519a29618b179b3709071be14d6dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Emil Ruusuvuoren Yhdysvaltain avoimet päättyi ensimmäiselle kierrokselle – sätti itseään armotta – Uutisalue

Emil Ruusuvuoren Yhdysvaltain avoimet päättyi ensimmäiselle kierrokselle – sätti itseään armotta

Emil Ruusuvuori on jäänyt Yhdysvaltain avoimissa tenniksen miesten kaksinpelin ensimmäiselle kierrokselle. Britannian Jack Draper päihitti suomalaisen erin 6–3, 6–3, 6–3.

Ruusuvuori ja Draper ovat kohdanneet kerran aiemmin. 23-vuotias suomalainen vei kesäkuussa Lontoossa järjestetyssä ATP-turnauksessa voiton Draperista kahdessa erässä.

Ruusuvuori kertoi STT:lle tuoreimman ottelun jälkeen, että hänen pelinsä oli parempaa Lontoossa, jossa kaksikko kohtasi nurmialustalla. New Yorkissa pelataan kovalla alustalla.

– Tänään oli ihan liikaa virheitä aggressiivisen pelin haussa. Kaikki mahdollisuudet päättyivät aina virheisiin ja tämmöiseen. Siinä mielessä todella surkea esitys, Ruusuvuori sanoi.

Draper on viime aikoina parantanut peliään.

– Hän on yksi noista parhaista nuorista tulokkaista. Sen hän on tässä parin viime viikon aikana osoittanut… Voitti vaikka ketä, suomalainen sanoi.

Ruusuvuori on maailmanlistan sijalla 49. 20-vuotias britannialainen pitää 53. sijaa.

Draper saa toisella kierroksella vastaansa Kanadan Felix Auger-Aliassimen, joka on sijoitettu turnauksessa kuudenneksi.

Ruusuvuori on tässä kohtaa kautta paremmassa asemassa kuin aiempina kausina samaan aikaan. Tennispelaaja sanoi, että tavoitteet ovat koko ajan suurempia.

– Alkuvuodesta top 50 oli yksi isoista tavoitteista. Kyllä ne ovat koko ajan isompia, top 40:een, kohti sitä top 30:tä. Se on ihan selkeää.

Hän korosti, että paljon tulee tehdä töitä, pelata ja saada pisteitä kasaan.

– Tietysti se yksi, ekan tittelin saaminen. Sekin vaatii paljon töitä. Paljon pitää parantaa tämänpäiväisestä, hän pohti tavoitteitaan.

Source Link is.fi