Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_33a036b5be80559a5ff51511d97221bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ennätysmäärä hakijoita journalistiikan työelämäprofessoriksi – Uutisalue

Ennätysmäärä hakijoita journalistiikan työelämäprofessoriksi

Journalistiikan työelämäprofessoriksi on tällä kertaa ennätysmäärä hakijoita, tiedotti Tampereen yliopisto tiistaina. Yhden lukuvuoden mittaiseen pestiin pyrkii 28 hakijaa.

Professuuria kaudeksi 2024–2025 tavoittelevat muiden muassa Laura Saarikoski, Pasi Kivioja, Anna-Stiina Nykänen, Heikki Valkama, Janne Zareff ja Anu Kuistiala. Aiempina vuosina tehtävään valitun nimi on julkistettu yleensä touko- tai kesäkuussa.

Journalistiikan työelämäprofessorina informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa on tämän lukuvuoden Hannu Kivimäki. Tehtävän tarkoituksena on lähentää käytännön työelämää ja yliopistokoulutusta ja -tutkimusta.

Tampereen yliopistossa on ollut journalistiikan työelämäprofessuuri vuodesta 2007 lähtien. Vuoteen 2018 asti nimekkeenä oli vierailijaprofessori.

Lataa uusi sovellus

Helpoin tapa lukea tuoreimmat uutiset.

Mainos: Konditoria Malmberg Oy

Mainos: Konditoria Malmberg Oy