Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd059df0bc04220e3bbcc55b8b0dde48, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ensimmäiset lapset on pelastettu korkeuksissa roikkuvasta gondolihissistä Pakistanissa – Uutisalue

Ensimmäiset lapset on pelastettu korkeuksissa roikkuvasta gondolihissistä Pakistanissa

Kaksi ensimmäistä lasta on päässyt turvaan lähes 300 metrissä roikkuvasta gondolihissistä. Pimeys on keskeyttänyt operaation, loput kuusi hissiin jumiin jäänyttä joutuvat odottamaan korkeuksissa yli yön.

Lapset pelastettiin helikopteriin yksi kerrallaan.

Pakistanissa kaksi lasta on saatu turvaan lähes 300 metrissä roikkuvasta gondolihissistä. Hississä on vielä jumissa viisi lasta ja heidän opettajansa.

Lapset pelastettiin helikopteriin yksi kerrallaan paikallisten ihmisten seuratessa ja hurratessa onnistuneille pelastustöille.

Hissi roikkuu 275 metrin korkeudessa vuoristoisella alueella. Pakistanin luoteisosan Khyber Pakhtunkhwa -provinssissa sijaitseva kaapelihissi jäi aamulla roikkumaan, kun toinen sitä vetävistä vaijereista katkesi kesken matkan.

Pelastusoperaatio on ollut vaikea ja vaarallinen, koska alueella on kova tuuli. Myös helikopterin roottorin pyörimisen pelätään tekevän hissistä entistä epävakaamman.

Operaatio on keskeytetty, koska alueella on laskeutunut pimeys. Pelastustöitä jatketaan aamulla.

Source Link yle.fi