Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7e7852621c938b020849a17acf94a63d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Espooseen kaavaillaan lähes miljoonan euron pukutiloja – Uutisalue

Espooseen kaavaillaan lähes miljoonan euron pukutiloja

Hankkeen kustannusarvio on paisunut lähes 200 000 eurolla. Lämmitystä pukutiloihin ei silti ole tulossa.

Bodominjärven eteläpäässä sijaitsevalle Oittaan uimarannalle Espoossa kaavaillaan uusien pukutilojen rakentamista lähes miljoonalla eurolla.

Uimarannalle kaavailtuun uudisrakennukseen olisi määrä rakentaa lämmitetyt wc-tilat sekä kesäkäyttöön tarkoitetut lämmittämättömät pukuhuoneet sekä ensiapu- ja valvomotilat. Lisäksi rakennuksen yhteyteen on suunniteltu jäte- ja varastokatosta.

Hanke kilpailutettiin tämän vuoden helmikuussa ja siihen saatiin viisi tarjousta. Halvimman tarjouksen mukaan hankkeen kustannusarvio on 985 000 euroa, joka ylittää kaupungin varaamat määrärahat 185 000 eurolla.

Kohonnutta hinta-arviota on perusteltu hankalasti ennakoitavissa olleilla maan­rakennus­töiden kustannuksilla sekä rakennuspaikan haastavilla perustamis­olosuhteilla.

Oittaan uimarannalla ei ole toistaiseksi ollut kiinteitä pukutiloja. Kuva: Terhi Ylimäinen

Espoon kaupunginhallitus päätti maanantaina ehdottaa kaupunginvaltuustolle rakennushankkeen hyväksymistä ja tavoitekustannusten korotusta 800 000 eurosta 985 000 euroon.

Tällä hetkellä Oittaan uimarannalla ei ole kiinteitä puku- ja wc-tiloja. Toteutuessaan uudisrakennus palvelisi uimarannalla kävijöiden lisäksi muun muassa läheisen Angry Birds -puiston sekä alueen luonto- ja lenkkipolkujen käyttäjiä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Angry Birds -teemaleikkipuisto sijaitsee Oittaan uimarannan vieressä. Kuva: Heidi Piiroinen

Source Link is.fi