Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e22e440452c31f00d7809777910eef28, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
F1-pomo ei halunnut Valtteri Bottasta Alfa Romeolle ja erosi – tallipäällikkö kommentoi nyt kohua: ”Päätös oli selvä” – Uutisalue

F1-pomo ei halunnut Valtteri Bottasta Alfa Romeolle ja erosi – tallipäällikkö kommentoi nyt kohua: ”Päätös oli selvä”

F1-TALLI Alfa Romeon taustayhtiön Sauberin puheenjohtaja Pascal Picci jätti pallinsa marraskuussa. Eroamisen syyksi hän mainitsi tulehtuneet välit tallipäällikkö Frederic Vasseurin kanssa.

Entinen puheenjohtaja ei pitänyt tavasta, jolla tallin kauden 2022 kuljettajat valittiin. Piccin väitetään vastustaneen Valtteri Bottaksen hankkimista talliin.

Lue lisää: Italiasta kajahtaa: Alfa Romeon F1-pomo jätti paikkansa – ei olisi halunnut Valtteri Bottasta talliin

Nyt tallipäällikkö Vasseur vastaa Piccin puheisiin The Race –sivuston haastattelussa.

TALLIPÄÄLLIKÖN mukaan puheenjohtajan eroaminen oli tämän oma päätös.

– Mielestäni on sääli, että hän meni kertomaan lehdistölle ja antamaan haastattelun. Mielestäni hallituksen sisäisen keskustelun tulee pysyä hallituksen sisällä, Vasseur toteaa.

Bottaksen rinnalla kaudella 2022 ajaa kiinalainen 22-vuotias tulokaskuljettaja Guanyu Zhou. Piccin mukaan on sääli, että talli ei jatkanut Antonio Giovinazzin sopimusta ja valinnut häntä Zhoun tallikaveriksi.

Zhoun tiedetään tuovaan talliin merkittävän määrän kiinalaista rahaa esimerkiksi sponsoritulojen muodossa.

Vasseurilla on yhteistä historiaa Bottaksen kanssa, sillä suomalainen on hänen vanha suojattinsa GP3-sarjasta.

Juuri Bottaksen sopimuksen epäillään johtaneen Piccin eroamiseen.

– Teimme (kuski)päätöksen pääsijoittajien kanssa. Meillä oli pitkät keskustelut siitä. Tulimme lopputulokseen, että päätös oli selvä, ja mielestäni päätös on selvä, Vasseur avasi suomalaisen valintaa sivustolle.

Source Link is.fi