Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_184a80bcfc18d1505122b17b8c27fc1b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Fabio Coentrao, 33, voitti Cristiano Ronaldon rinnalla Mestarien liigan – nykyisin hän on kalastaja: ”Tätä elämää haluan elää” – Uutisalue

Fabio Coentrao, 33, voitti Cristiano Ronaldon rinnalla Mestarien liigan – nykyisin hän on kalastaja: ”Tätä elämää haluan elää”

Kaksinkertainen Mestarien liigan voittaja ja Portugalin maajoukkueestakin tuttu puolustaja Fabio Coentrao, 33, on vaihtanut viheriöt vesistöihin.

Vuonna 2021 uransa päättänyt Coentrao työskentelee nykyään täysipäiväisenä kalastajana, uutisoi Sportbible-sivusto.

Benfican ja Real Madridin riveistä tuttu portugalilainen kertoo Youtube-videolla hankkineensa ensimmäisen veneensä jo peliuran aikana.

Coentrao kuvaa kalastajana olemista unelma-ammatikseen.

– Merellä eläminen ei ole häpeällistä, kuten monet ajattelevat. Se on työ siinä missä muutkin. Lisäksi meri on kaunis ja tarvitsemme sitä, Coentraon avaa videolla.

Portugalilaisen kerrotaan omistavan nykyään kokonaisen laivaston kalastusaluksia.

– Isälläni oli vene ja menin aina hänen mukaan kalaan. Meri ja kalastaminen olivat koko elämäni, Coentrao muistelee.

– Tietysti tiesin, että jalkapallon pelaaminen loppuu jonain päivänä ja että minun pitäisi ottaa uusi suunta elämässäni. Olen onnellinen tällä veneellä ja tätä elämää haluan elää.

Coentrao voitti Benfican riveissä Portugalin mestaruuden ja siirtyi vuonna 2011 espanjalaiseen Real Madridiin, jossa hän voitti kahdesti niin Mestarien liigan kuin Espanjan mestaruuden. Viimeiset vuodet Coentrao pelasi kasvattaja­seurassaan, portugalilaisessa Rio Avessa.

Portugalin A-maajoukkueen paidan hän puki ylleen 52 kertaa vuosina 2009–2017.

Coentrao kävi vuonna 2016 Turussa jalkapalloilijoiden luotto-ortopedin Sakari Oravan operoitavana.

Source Link is.fi