Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f87a09a1a470a27a59cbf2a289178f79, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Floyd Mayweatherin ja kohutubettaja Logan Paulin ottelu herätti epäilyksiä – nyt nyrkkeilylegenda kertoi totuuden – Uutisalue

Floyd Mayweatherin ja kohutubettaja Logan Paulin ottelu herätti epäilyksiä – nyt nyrkkeilylegenda kertoi totuuden

Monet nyrkkeilyn ystävät huokaisivat närkästyneinä lajilegenda Floyd Mayweatherin ja tubettajana tunnetuksi tulleen Logan Paulin nyrkkeilyottelun jälkeen. Kesäkuun kohtaaminen kesti täydet kahdeksan erää, vaikka Mayweather hallitsi kehän tapahtumia ja peräti leikitteli vastustajansa kustannuksella.

Ottelun jälkeen Paul, 26, ja Mayweather, 44, ylistivät toinen toisiaan. Nyrkkeilymanageri Eddia Hearn totesi, että Paul oli ”todellinen voittaja”, koska koko ottelu oli Mayweatherin kannalta lähinnä kiusallinen.

Paul itse uhosi tyrmäävänsä liki 20 kiloa itseään kevyemmän Mayweatherin, mikäli he kohtaavat uudelleen.

– Ymmärrän nyt miten hän ottelee. Kahdeksannen erän jälkeen hän puuskutti, ja minulla oli hyvin voimia, hän linjasi seuraavalla viikolla.

Nyt, vajaat puoli vuotta mittelön jälkeen, Mayweather halusi oikoa väitteitä ottelun luonteesta.

– Ihmisten pitää tajuta, että oikean matsin ja näytösottelun välillä on iso ero. Tuo oli näytösottelu, ja pidimme vain hauskaa Loganin kanssa, hän totesi Talksport-kanavan haastattelussa Marcan mukaan.

Lue lisää: Floyd Mayweather kohtasi lähes 20 kiloa painavamman YouTube-tähden – nyrkkeilylegendan armoton iskuralli ei riittänyt

Monet ottelun katseluoikeudesta maksaneet eivät olleet mielissään siitä, että Mayweather leikitteli saaliillaan eikä lyönyt tätä ulos. Epäiltiin, ettei yhdellä kaikkien aikojen nyrkkeilijöistä edes ollut lupaa tyrmätä Paulia.

– Ennen matsia harjoittelin vain silloin tällöin. Jos se olisi ollut oikea ottelu, olisin tyrmännyt hänet pihalle jo ensimmäisessä erässä, Mayweather väitti nyt.

Mayweather voitti kaikki 50 ammattilaisena käymäänsä ottelua.

Logan Paulin Jake-veli on myös viritellyt uraa nyrkkeilijänä. Hän kohtaa joulukuussa Tommy Furyn.

Source Link is.fi