Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b7ee35b9d5deb7b100f35faa3051ab92, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Futismaajoukkueen on pakko peluuttaa kenttäpelaajaa maalivahtina historiallisessa ottelussa – Uutisalue

Futismaajoukkueen on pakko peluuttaa kenttäpelaajaa maalivahtina historiallisessa ottelussa

Komorien jalkapallomaajoukkue on ollut Afrikan mestaruusturnauksen iloisin yllättäjä. Ensimmäistä kertaa maan historiassa turnaukseen selviytynyt joukkue on jo yltänyt puolivälieriin.

Joukkue valmistautuu historialliseen otteluun Kamerunia vastaan kuitenkin vaikeissa tunnelmissa. Ykkösmaalivahti Salim Ben Boina loukkaantui ottelussa Ghanaa vastaan ja hänet jouduttiin kantamaan paareilla kentältä. Kakkos- ja kolmosmaalivahdit Moyadh Ousseini ja Ali Ahamada puolestaan ovat sairastuneet koronaan.

Korona riepottelee joukkuetta muutenkin, sillä kaikkiaan 12 joukkueen jäsentä, joukossa seitsemän pelaajaa, on antanut positiivisen koronanäytteen.

Ottelu Kamerunia vastaan pelataan maanantai-iltana Suomen aikaa. Siihen mennessä valmentaja Amir Abdoun on päätettävä kenet laittaa maalivahdiksi. Joku joukkueen kenttäpelaajista joutuu rooliin.

– Olemme jo päättäneet, kuka maalivahtina pelaa. Se on pelaaja, joka on harjoituksissa osoittanut voivansa olla maalivahtina, apuvalmentaja Daniel Padovanni sanoi Guardianin mukaan.

Source Link is.fi