Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fc1c1d68449621082bfc82a0324c8aac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
George Foremanista, 73, esitettiin todella vakavia syytöksiä hyväksikäytöstä – uutisjätti CNN kertoo nyt väitteistä – Uutisalue

George Foremanista, 73, esitettiin todella vakavia syytöksiä hyväksikäytöstä – uutisjätti CNN kertoo nyt väitteistä

Yksi kautta aikojen kuuluisimmista nyrkkeilijöistä, yhdysvaltalaistähti George Foreman, 73, joutuu vastaamaan syytöksiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uutisjätti CNN:n mukaan asia käy ilmi oikeuden asiakirjoista.

CNN:n mukaan Foremania vastaan on nostettu siviilioikeudessa kanne, jossa kaksi naista väittää entisen nyrkkeilijän käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen 1970-luvulla. Naisten raportoidaan olleen alaikäisiä väitettyjen tapahtumien aikaan.

CNN:n mukaan Foremania ei nimetä asiakirjoissa suoraan, mutta yksityiskohdat ja kanteen kuvailut nyrkkeilijästä osoittavat päivänselvästi Foremaniin.

CNN kertoo, että asiakirjojen mukaan naisen kerrotaan olleen Foremanin neuvonantajan tytär ja toisen naisen kerrotaan olleen Foremanin kanssa harjoitelleen nyrkkeilijän tytär.

Naiset vaativat oikeudenkäyntiä ja korvauksia Foremanilta ja muilta tahoilta, jotka saattavat olla vastuullisia väitettyihin tapahtumiin.

Foreman on kiistänyt jyrkästi esitetyt syytökset.

– Puolen vuoden ajan kaksi naista on yrittänyt kiristää miljoonia dollareita minulta ja perheeltäni. He väittävät väärin, että käytin heitä seksuaalisesti hyväkseni yli 45 vuotta sitten 1970-luvulla. Kiistän järkkymättömästi ja kategorisesti nämä syytökset, Foreman totesi lausunnossaan.

Foreman lausui myös, ettei häntä voi pelotella perusteettomilla uhkauksilla ja valheilla. Lisäksi hän totesi, että häntä ohjaa usko ja luotto Jumalaan.

Foreman on olympiavoittaja sekä ammattilaisten raskaansarjan entinen maailmanmestari.

Nyrkkeilyuransa jälkeen Foreman on ansainnut isoja summia myymällä nimellään markkinoituja grillejä.

Lue lisää: Kovien nyrkkien ja kuumien grillien mies ällistytti 90-luvulla – 45-vuotiaana maailmanmestariksi!

Source Link is.fi