Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_44f7493f59238f70aaabf196daf2e6da, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Härskit peliasut kuumentavat tunteita – paljastavat aivan liikaa – Uutisalue

Härskit peliasut kuumentavat tunteita – paljastavat aivan liikaa

| Päivitetty

Baseballin ammattilaissarjan MLB:n peliasut uusittiin tulevaksi kaudeksi. Uudet asut ovat saaneet pelaajat ja kannattajat tyrmistyneiksi.

Esimerkiksi Yahoo Sports kertoo verkkosivuillaan reaktioista, joita uudet asut ovat saaneet. Jo paitojen julkaisu sai kritiikkiä, kun niitä pidettiin halvan näköisinä. Perusteena oli se, että ohuemman kankaan takia numeroista ei saatu yhtä suuria kuin aiemmin.

Se oli silti vain alkua housujen aikaan saamaan reaktioon.

Sosiaalinen media on täyttynyt kuvista, joissa kannattajat osoittavat kiusallisen faktan. Valkoiset housut paljastavat liikaa, koska niissä käytettävä materiaali on ohutta.

– Materiaali näyttää myös ääriviivoja sellaisista asioista, joita ei pitäisi näyttää perheille suunnatussa viihteessä, Yahoo kirjoittaa jutustaan.

Joukkueet ovat julkaisseet materiaalia harjoituskauden aikana ahkerasti sosiaalisen median tilillään. Esimerkiksi Seattle Marinersin videohaastattelussa Cal Releigh’sta on helppo erottaa, miten selvästi housujen alle laitettu osa paidasta paistaa housujen läpi. Sosiaalisessa mediassa kannattajat ovat bonganneet vastaavan ilmiön monilta pelaajilta, joista on julkaistu kuvia tuoreissa asuissa.

Myös pelaajayhdistys on ottanut aiheeseen kantaa. Toiminnanjohtaja Tony Clark sanoi ESPN:llä olevansa huolissaan tilanteesta, jossa kauden alla puheena ovat peliasut.

MLB on luvannut housuihin jo muutoksia sen perusteella millaista palautetta pelaajat ovat antaneet harjoitusleirillä paidat valmistaneen Fanaticsin edustajille. Paidat on suunnitellut Nike ja sopimus on luonnollisesti arvokas. Näin ollen MLB:n edustajien kommenteissa on ollut kieli keskellä suuta.

Liigan komissaari Rob Manfred vakuutti lehdistötilaisuudessa viime viikolla, että pelaajat ja kannattajat tottuvat peliasuihin.

Source Link is.fi