Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_aed43a3b7d8266134adc543d0d34585d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HIFK laittoi Kärpät hurjaan mankeliin – oululaisille surkeita uutisia – Uutisalue

HIFK laittoi Kärpät hurjaan mankeliin – oululaisille surkeita uutisia

HIFK laittoi Kärpät hurjaan mankeliin perjantai-illan SM-liigakierroksella.

Helsinkiläinen kotijoukkue johti vierailijoitaan kahden erän jälkeen 1–0, mutta Kärppien maalivahdit olivat torjuneet yhteensä peräti 24 kertaa HIFK:n kolmea vastaan.

Kun loppusummeri oli soinut, vastaavat lukemat olivat 8–29. HIFK voitti ottelun lukemin 2–0.

HIFK sai otteluun hurjan alun eikä päästänyt Kärppiä avauserässä kiinni kiekolliseen peliin. Toisessa erässä ottelu tasoittui näennäisesti, mutta Kärpät sai toisessa erässä vain yhden laukauksen kohti HIFK:n maalia.

HIFK iski ansaitun avausmaalin avauserän jälkimmäisellä kympillä ylivoimalla, kun Eetu Koivistoinen laukoi pelivälineen tarkasti ohi Joel Blomqvistin. Kyseinen osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Kärpät sai huonoja uutisia ensimmäisen erän viimeisillä hetkillä, kun joukkuettaan pystyssä pitänyt Blomqvist loukkaantui yhteentörmäyksessä HIFK:n Iiro Pakarisen kanssa.

Blomqvist ei luistellut joukkueensa maalille toiseen erään, vaan torjuntavuoroon liukui Leevi Meriläinen.

Meriläinen pelasi myös hyvän ottelun, vaikka joutui antautumaan päätöserässä kertaalleen.

Kärpät kohtaa lauantaina Jukurit kotonaan ottelussa, jossa Lasse Kukkosen pelipaita nostetaan Oulun Energia -areenan kattoon.