Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4ff369757f5a72e238041bf9a521d70c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HIFK:lta raju veto kohtalon­ottelun kokoon­panoissa – Uutisalue

HIFK:lta raju veto kohtalon­ottelun kokoon­panoissa

Leo Komarov palaa. HIFK:n ykköspakki puuttuu.

Helsingin IFK selvitti ensimmäisen katkaisupaikan tiistaina, kun se kavensi Pelicansia vastaan pelattavan puolivälieräsarjan otteluvoitot 1–3:een. Toinen ottelupallo on tarjolla Pelicansille torstai-iltana Lahdessa.

HIFK saa illan viidenteen otteluun takaisin kokoonpanoonsa Leo Komarovin, joka on kärsinyt nyt kolmen ottelun pelikieltonsa.

Päävalmentaja Ville Peltonen veti ässän hihastaan konkarilaiturinsa kanssa. Komarov on nimetty kokoonpanossa ykkösketjuun Julius Nättisen ja Jori Lehterän rinnalle. Aiemmin NHL-konkari Komarov on esiintynyt lähinnä HIFK:n nelosketjussa.

Edellisottelussa Lehterän ketjun laidalla pelannut Iiro Pakarinen on puolestaan merkitty puolustajaksi ykköspariin Trent Bourquen rinnalle. Aiemmin tällä paikalla ollut HIFK:n kärkipakki Luke Martin ei ole kokoonpanossa.

Ykkösviisikon takana muut kolme kentällistä ovat HIFK:lla ennallaan. Maalissa jatkaa Niko Hovinen.

Uutena miehenä HIFK:n kokoonpanoon nousee viime viikot loukkaantuneena ollut puolustaja Oskari Manninen, joka on nimetty seiskapakiksi.

Pelicansilta sen sijaan puuttuu tänään kokoonpanosta kapteeni Miika Roine. Myös toinen kolmosketjun hyökkääjä Konsta Hirvonen on sivussa. Tilalle tulivat Leevi Tukiainen ja viime viikot sivussa ollut Elias Vilen.

TPS matkaa torstaina Tampereelle tismalleen samalla kokoonpanolla kuin edellisottelussa. Tappara saa takaisin Veli-Matti Savinaisen. Hänelle tilaa kokoonpanossa tekee Carter Camper.

Kärpiltä Peter Tiivola on ulkona kokoonpanosta. Hänen paikkansa kakkossentterinä ottaa Connor Bunnaman. Kärpät jatkaa maalivahtiensa vuorottelua. Tänään aloitusvuorossa on Tomi Karhunen. Jukurit jatkaa ennallaan.

Puolivälierät

  • (1.) Tappara 2–2 TPS (9.)

  • (2.) Ilves 1–3 KalPa (7.)

  • (3.) Pelicans 3–1 HIFK (6.)

  • (4.) Kärpät 3–1 Jukurit (5.)

Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Source Link is.fi