Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d42c56486f39bf96072627b79dfaaa1a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hiihtotähti kajosi Jessie Digginsiin väärällä hetkellä – rikkoi ”kirjoittamatonta sääntöä” – Uutisalue

Hiihtotähti kajosi Jessie Digginsiin väärällä hetkellä – rikkoi ”kirjoittamatonta sääntöä”

Jonna Sundlingin toiminta maalialueella herätti huomiota.

Ruotsalaishiihtäjä Jonna Sundling rikkoi ”kirjoittamatonta sääntöä” auttamalla yhdysvaltalaista Jessie Digginsiä maalialueella Minneapolisin maailmancupin kilpailussa, kertoo Aftonbladet-lehti.

Sundling auttoi hiihtourakastaan uupunutta Digginsiä kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa irrottamalla tältä monot suksien siteistä yhdysvaltalaisurheilijan maaliintulon jälkeen.

Sundling, 29, voitti kilpailun ja Diggins, 32, oli kolmas.

Aftonbladet-lehti kertoo Digginsin aiemmin kuvailleen, että ensimmäiset 20 sekuntia maaliintulon jälkeen ovat hänelle erityisiä, eikä häneen saa koskea puoleen minuuttiin heti maaliintulon jälkeen.

– Se oli ilmeisesti kirjoittamaton sääntö, josta kukaan ei tiennyt. Kukaan ei tunnu tietävän tästä, moninkertainen arvokisavoittaja Sundling tuskaili Vinterpasset-podcastissa.

– Ajattelin vain, että onnittelen häntä, eikö se ole mukavaa? Ajattelin, että itsekin pitäisin siitä, että minulta otettaisiin sukset pois [uupumuksen hetkellä maalialueella], Sundling totesi.

Aktiiviuransa lopettanut ruotsalaislegenda Charlotte Kalla, 36, oli asiasta myös äimän käkenä.

– En minäkään tiennyt sellaisesta!

Aftonbladet kuvaili Sundlingin ja Kallan olleen shokissa kuultuaan asiasta.

Source Link is.fi