Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1ba0f2bc9b836116a29566746139f890, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Historiallisen sopimuksen tehnyt super­tähti syyttää ystäväänsä varkaudesta – Uutisalue

Historiallisen sopimuksen tehnyt super­tähti syyttää ystäväänsä varkaudesta

Baseballtähti Shohei Ohtanin ystävä ja tulkki Ippei Mizuhara sai lähteä Los Angeles Dodgersista.

Japanilainen baseballtähti Shohei Ohtani teki joulukuussa kaikkien aikojen rahakkaimman pelaajasopimuksen, mutta nyt miehen tulkki ja ystävä on irtisanottu varkaussyytösten vuoksi.

Syöttäjänä ja lyöjänä pelaava Ohtani solmi joulukuussa kymmenen vuoden ja 700 miljoonan dollarin sopimuksen Los Angeles Dodgersin kanssa.

Kukaan ammattilaisurheilija aikaisemmin ei ole yhdellä sopimuksella varmistanut itselleen allekirjoitushetkellä yhtä suuria tienestejä.

Nyt muun muassa uutistoimisto AP kertoo, että Dodgers irtisanoi Ohtanin hyvän ystävän ja tämän tulkkina toimineen Ippei Mizuharan tehtävästään.

Syy irtisanomiseen on ESPN:n ja Los Angeles Timesin artikkelit, joiden mukaan Mizuhara olisi ollut vedonlyöntiongelmissa ja käyttänyt Ohtanin rahoja velkojen maksuun. Ohtanin puolesta tilannetta kommentoi asianajotoimisto.

– Vastatessamme viimeaikaisiin mediatiedusteluihin huomasimme, että Shohei on joutunut valtavan varkauden kohteeksi. Luovutamme asian viranomaisten huostaan, Berk Brettler LLP -asianajotoimistosta kommentoitiin.

ESPN:lle Mizuhara sanoi Ohtanin maksaneen hänen vedonlyöntivelkansa. Kun Ohtanin asianajaja tiedotti pelaajan joutuneen varkauden kohteeksi, Mizuhara muutti tarinaansa ja sanoi, ettei Ohtani ollut tietoinen vedonlyönnistä.

Mizuharan mukaan hänen vedonlyöntivelkansa olivat miljoona dollaria vuoden 2022 lopussa, ja velka on kasvanut sen jälkeen.

Mizuhara kertoi saaneensa Ohtanin edelliseltä seuralta Los Angeles Angelsilta 300 000–500 000 dollarin vuosittaiset tulot.

Pelaajilta ja kaikilta muiltakin seuratoimijoilta on kielletty kaikki baseballia koskeva vedonlyönti.

Mizuharan mukaan hän ei lyönyt vetoa baseballista, vaan kansainvälisestä jalkapallosta, NBA:sta ja NFL:stä.

– Olen onneton vedonlyöjä. En tee sitä enää koskaan. En koskaan voittanut mitään. Kaivoin itselleni kuopan, joka vain kasvoi. Minun oli pelattava isommilla panoksilla päästäkseni ulos, mutta jatkoin häviämistä. Se on kuin lumipalloilmiö, Mizuhara kommentoi ESPN:lle.

29-VUOTIAS Ohtani siirtyi Japanin baseball-liigasta Hokkaido Nippon-Ham Fightersin riveistä Major League Baseballiin 2018.

Hänen seurakseen valikoitui Anaheimissa pelaava Los Angeles Angels. Uusi seura, Los Angeles Dodgers, pelaa Los Angelesissa.

Ohtanista tuli sensaatio hyvin pian Yhdysvaltoihin saapumisensa jälkeen. Hän on MLB:n ainoa pelaaja, joka on huippu sekä syöttäjänä että lyöjänä. Normaalisti lyöjät keskittyvät ulkopelaajan tehtäviin ja syöttäjät syöttämiseen.

Source Link is.fi