Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dfa283bd884b90883fbc8edd9136b835, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HJK värväsi hyökkääjän valioliigaseurasta – Uutisalue

HJK värväsi hyökkääjän valioliigaseurasta

Crystal Palacen nuori lahjakkuus siirtyy lainalle HJK:hon.

Veikkausliigan hallitseva mestari Helsingin Jalkapalloklubi on lainannut keskushyökkääjä Luke Plangen valioliigaseura Crystal Palacesta.

HJK kertoo tehneensä Plangen kanssa kauden 2024 kattavan lainasopimuksen. Plange, 21, on Arsenalin akatemian kasvatti, joka on urallaan edustanut myös Derby Countya, belgialaista RWD Molenbeekia, Lincoln Cityä ja Carlisle Unitedia. Plangen tilillä on lisäksi kaksi ottelua Englannin U20-maajoukkueessa.

188-senttinen Plange teki maanantaina hattutempun reservisarjan ottelussa Aston Villaa vastaan. Hän pääsi tällä kaudella myös kolmesti penkille Valioliigassa.

– Luke on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kärjen lisäksi myös laidassa. Hän on varsin hyvä viimeistelijä, pystyy haastamaan 1 vs. 1 -tilanteissa ja kykenee suojaamaan palloa. Lisäksi hän on vahva tilanteenvaihdoissa voittaessamme pallon, HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki kehui uutta hankintaa seuran sivuilla.

Crystal Palacella ja HJK:lla on henkilökohtaisia siteitä. Klubin toimitusjohtaja Aki Riihilahti on Palacen ex-pelaaja ja lontoolaisseuran nykyinen urheilujohtaja Dougie Freedman on Riihilahden entinen joukkuetoveri.

Source Link is.fi