Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7104d7755def6add9b3f50029bab5757, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
H&M avasi vielä kerran ovensa Venäjällä – ”Ostan, mitä ikinä jäljellä onkaan” – Uutisalue

H&M avasi vielä kerran ovensa Venäjällä – ”Ostan, mitä ikinä jäljellä onkaan”

Moskovalaisessa ostoskeskuksessa oli alkuviikosta pitkä jono, kun venäläisasiakkaat jonottivat H&M:n tyhjennysmyyntiin. Ruotsalaisyhtiö on jättämässä Venäjän, mutta avasi tällä viikoilla kauppojensa ovet vielä kerran jotta voisi myydä varastonsa tyhjiksi.

– Olemme täällä, koska kauppa sulkee ovensa. Ostan, mitä ikinä jäljellä onkaan, yksi asiakkaista sanoo uutistoimisto Reutersille.

– Valitettavasti syy tähän kaikkeen on kauhea. Sen rinnalla ei juurikaan ole merkitystä sillä, kuinka me pärjäämme ilman H&M:ää.

Lukuisat läntiset kuluttajille tutut yhtiöt ovat ilmoittaneet keskeyttävänsä toimintansa Venäjällä sen jälkeen, kun maa aloitti laajamittaisen hyökkäyssotansa Ukrainassa helmikuussa. Pysyvästä Venäjältä lähdöstä ovat ilmoittaneet muun muassa H&M, Ikea ja Nike.

Venäjä on H&M:n markkina-alueista kuudenneksi suurin. Yhtiö arvioi vetäytymisen maksavan sille 200 miljoonaa dollaria ja vaikuttava 6 000 työntekijään.

H&M on maailman toiseksi suurin vaatekauppias. Venäjällä se on itse operoinut 170:ää myymälää vuokratiloissa.

Source Link is.fi