Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4906ffe1d27ff167eaa3f7a19656d800, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Huuhkajien pelaaja avautui suuresta huolestaan: hänen pienillä lapsillaan on harvinainen ja vaarallinen oireyhtymä – Uutisalue
Banner Before Header

Huuhkajien pelaaja avautui suuresta huolestaan: hänen pienillä lapsillaan on harvinainen ja vaarallinen oireyhtymä

Thomas Lamin pelaamista varjostaa suuri huoli.

PEC Zwollen suomalaistoppari Thomas Lam laukoi sunnuntaina upean kaukolaukausmaalin Hollannin liigaottelussa NEC Nijmegenia vastaan. Osumansa jälkeen Lam, 30, juoksi kohti tv-kameraa ja lähetti suukkoja ottelua televisiosta seuranneelle perheelleen.

Thomasin ja hänen vaimonsa Pomelinen elämää varjostaa suuri huoli: heidän pienet lapsensa, puolivuotias Giorgia ja kaksivuotias Tommy, kärsivät Shwachman-Diamondin oireyhtymästä. Kyse on harvinaisesta ja vakavasta sairaudesta, joka muun muassa aiheuttaa kohonnutta leukemiariskiä.

– Ajan mittaan tauti on vaarallinen ja voi tappaa. Joka kolmas oireyhtymästä kärsivä saa leukemian, Lam kertoi hollantilaislehti AD:lle.

Lamin lapset ovat olleet sairaalahoidossa, ja heidän veriarvojaan seurataan tarkasti. Tilanteen ahdistavuutta lisää se, että sairauden kulkua on vaikea ennustaa.

– Jotkut oireyhtymää sairastavat elävät vanhoiksi asti, mutta on myös lapsia, jotka kuolevat siihen kymmenvuotiaina. On turhauttavaa, että emme tiedä mikä meitä odottaa, Lam sanoo.

Lam on pelannut täydet minuutit lähes kaikissa PEC Zwollen liigaotteluissa tällä kaudella, mutta hän on jättänyt harjoituksia väliin, kun häntä on tarvittu kotona.

– Tämä on ollut kova vuosi. Takkini on aika tyhjä, Lam sanoi.

Amsterdamissa kasvaneella Lamilla on suomalainen äiti ja hollantilainen isä. Lam debytoi Huuhkajissa vuonna 2015 ja on edustanut Suomea kaikkiaan 28 A-maaottelussa.

Lam on urallaan pelannut Hollannin liigan ohella Australian ja Bulgarian pääsarjoissa sekä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Source Link is.fi