Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4973b1f6368a43f4ac35a898b5d28870, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Vakio: Manchester City jättisuosikki FA-cupin välierässä – Uutisalue
Banner Before Header

Vakio: Manchester City jättisuosikki FA-cupin välierässä

Arsenal on vierasottelussa Wolverhamptonia vastaan käytännössä pakkovoiton edessä pysyäkseen mukana mestaruustaistelussa.

1 Manchester C–Chelsea (1)

FA-cup: Manchester City nappasi viikonloppuna Valioliigan kärkisijan haltuunsa ja valmistautuu keskiviikkona pelattavaan Mestarien liigan otteluun Real Madridia vastaan. Chelsean kausi on ollut pettymys, mutta se on ollut parhaimmillaan juuri Cityn kaltaisia kärkijoukkueita vastaan. Isäntien kova ottelutahti verottaa hieman, mutta Cityn suosikkiasema on puolueettomallakin kentällä noin 70 prosentin luokkaa.

2 Wolverhampton–Arsenal (2)

Valioliiga: Wolves ylsi 2–2–tasapeliin Nottinghamin vieraana, mutta niukka tappio olisi kuvannut kotijoukkueen hallinnassa edenneitä pelitapahtumia tarkemmin. Arsenal kärsi kenties kohtalokkaan 0–2-tappion kotikentällä Aston Villaa vastaan ja keskiviikkona edessä on Mestarien liigan toinen osaottelu Bayern Munchenin vieraana. Ero perustasossa nostaa vieraat selkeään suosikkiasemaan tiheästä ottelutahdista riippumatta.

3 Luton–Brentford (X2)

Valioliiga: Luton kärsi 1–5-tappion Manchester Cityn vieraana, mutta peliesitys oli linjassa odotusten kanssa. Brentford otti pesäeroa putoamisviivaan kaatamalla Sheffield Unitedin ansaitusti 2–0. Ottelussa on suuret panokset varsinkin kovemmassa pistetarpeessa olevan Lutonin näkökulmasta. Selkeä tasoero tekee vieraista silti noin 45 prosentin ennakkosuosikkeja.

4 Sheffield U–Burnley (X2)

Valioliiga: Sheffield United hävisi Brentfordin vieraana ansaitusti 0–2 ja putoaminen on enää matemaattista sinettiään vaille varma. Burnley tasasi pisteet kotikentällään kelvollisella peliesityksellä Brightonia vastaan 1–1, mutta virheet ratkaisevilla hetkillä veivät jälleen täyden pistesaaliin. Ero perustasossa nostaa Burnleyn vieraskentälläkin niukaksi suosikiksi.

5 Cardiff C–Southampton (2)

Championship: Cardiff kärsi 1–3-tappion Millwallin vieraana, eikä Erol Bulutin miehistöllä ole enää merkittävää panosta. Southampton valmistautuu sekin nousukarsintojen alkamiseen ja 3–2-kotivoitto Watfordista tuli odotuksia vastaavalla peliesityksellä. Southampton on joukkueista kiistatta laadukkaampi ja vieraskentälläkin noin 60 prosentin suosikki.

6 Watford–Hull (X2)

Valioliiga: Watford kärsi ensimmäisen tappionsa Tom Cleverleyn valmennuspestin aikana, kun vierasottelu Southamptonia vastaan hävittiin 2–3. Hull taistelee edelleen vahvasti paikasta kuuden parhaan joukkoon. Viimeisin kotiottelu kääntyi tasaväkisistä tapahtumista huolimatta sen eduksi 3–0. Watford on ollut valmentajavaihdon jälkeen kelpo vireessä, mutta motivaatioetu nostaa myös perustasoltaan edellä olevan Hullin marginaaliseenksi suosikiksi.

7 Norwich C–Bristol C (1)

Championship: Norwich paransi asemiaan kuudennella sijalla, kun se onnistui kääntämään tasaväkisen vierasottelun Prestonia vastaan edukseen 1–0. Bristol nousi loppuhetkien rangaistuspotkumaalin turvin 1–1-tasapeliin Huddersfieldia vastaan, vaikka jäikin pelillisesti vierasjoukkuetta jälkeen. Perustasoltaan laadukkaampi ja edelleen pisteitä tarvitseva Norwich lähtee otteluun kotikentällään lähes 60 prosentin suosikkina.

8 Sunderland–Millwall (12)

Championship: Sunderland onnistui kaatamaan WBA:n vieraskentällä 1–0, vaikka sen kilpailullinen motivaatio loppukautta kohtaan on ehtynyt. Millwall esiintyi kotikentällään vahvasti kaadettuaan Cardiffin pelitapahtumiin nähden ansaitusti 3–1. Isännät lähtevät otteluun kotietunsa turvin noin 45 prosentin ennakkosuosikkeina.

9 Stoke–Plymouth A (1X)

Championship: Stoke ylsi 1–1-tasapeliin Sheffield Wednesdayn vieraana, mutta pelillisesti esitys oli selvästi odotettua heikompi. Plymouth vastasi kierroksen suurimmasta yllätyksestä, kun se kaatoi kotikentällään Leicesterin 1–0. Stoken nykyinen manageri Steven Schumacher johdattaa joukkonsa vanhaa seuraansa vastaan hieman useammin kuin kerran kahdesta voittavana ennakkosuosikkina.

10 Rotherham–Birmingham (2)

Championship: Varhaisessa vaiheessa kautta sarjan hännille jumittuneella Rotherhamilla ei ole enää pelattavaa kuin ammattiylpeytensä puolesta. Birmingham sen sijaan taistelee sarjapaikastaan kynsin ja hampain. Viimeisin 3–0-kotivoitto laadukasta Coventrya vastaan paransi säilymismahdollisuuksia tuntuvasti. Ero perustasossa sekä motivaatiossa nostavat Birminghamin vieraskentälläkin lähes 60 prosentin suosikiksi.

11 Huddersfield–Swansea (1)

Championship: Huddersfield oli lähellä arvokasta voittoa Bristolin vieraana, mutta joutui kelpo esityksestään huolimatta taipumaan lisäajalla 1–1-pistejakoon. Swansea on sinetöinyt sarjapaikkansa kahdella peräkkäisellä voitolla, joista viimeisin tuli kotikentällä Rotherhamia vastaan 1–0. Isännät pistävät kaiken peliin sarjapaikkansa puolesta ja ansaitsevat kotikentällä hieman alle 50 prosentin todennäköisyydellä toteutuvan suosikkiaseman.

12 QPR–Preston (1)

Championship: QPR kärsi 0–3-tappion Hullin vieraana, vaikka maalipaikkojen valossa ottelu oli täysin tasaväkinen. Preston ei sekään jäänyt pelillisesti Norwichia heikommaksi, vaikka hävisi kotiottelunsa loppuhetkien takaiskun myötä 0–1. Isännät tarvitsevat edelleen pisteitä, joten koti- ja motivaatioetu nostavat sen hieman useammin kuin kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi.

13 Blackpool–Barnsley (1X)

Ykkösliiga: Blackpoolin loppukiri on pitänyt mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon hengissä. Viimeisin 1–0-vierasvoitto Carlislea vastaan oli kolmas peräkkäinen. Pelin kotijoukkuetta vähemmän pelannut Barnsley on jäänyt viime aikoina voitoitta, mutta sillä on viikolla mahdollisuus sinetöidä paikkansa nousukarsintoihin. Kotijoukkue lähtee otteluun niukkana ennakkosuosikkina, mutta tiistain rästipelien tulosten vaikutusta on syytä tarkkailla ennen pelipäätöksiä.

Source Link is.fi