Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a724bbb349b29acd0c23acfa3a2e1d70, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Hyytävät tuskanhuudot päättivät tennistrillerin – Alexander Zverev loukkaantui karmeasti – Uutisalue

Ranskan avointen miesten kaksinpelin välierä Rafael Nadalin ja Alexander Zverevin välillä keskeytyi dramaattisella tavalla toisen erän lopulla.

Toista erää lukemin 6–5 johtanut Zverev kaatui kesken pallorallin ja jäi kentän pitämään pidellen todella tuskaisena oikeaa nilkkaansa.

Yleisö kohisi järkyttyneen kuuloisena samalla kun Zverevin tuskanhuudot kaikuivat Philippe Chatrierin lehtereillä.

Nadal suuntasi heti Zverevin kenttäpuoliskolle lohduttamaan loukkaantunutta vastustajaansa. Zverev kuljetettiin kentältä pois pyörätuolilla.

Zverev poistui kentältä pyörätuolissa.

Hetkeä myöhemmin Zverev palasi kyynärsauvojen kanssa kentälle kättelemään ottelun tuomarin. Hän halasi Nadalia ja kiitti yleisöä ennen kuin poistui kentältä.

– Todella raskasta. Tämä on todella surullista hänelle. Hän pelasi uskomatonta turnausta. Tiedän kuinka kovasti hän yrittää voittaa grand slamin. Mutta tällä kertaa hän oli todella epäonnekas, vaisu Nadal sanoi kentällä voittohaastattelussaan.

Zverevin ja Nadalin vääntö oli ollut ennen Zverevin loukkaantumista todella hurja. Kolmessa tunnissa ottelu oli edennyt vasta toisen erän lopulle. Nadal oli voittanut ensimmäisen erän katkaisupelissä.

Zverev on pelannut aiemmin urallaan yhdessä grand slam -finaalissa. Vuoden 2020 US Openin loppuottelussa Dominic Thiem voitti saksalaisen viidennen erän tiebreakissa.

Nadal jahtaa Roland Garrosissa historiallista 14:ttä kaksinpelin voittoaan. Mestaruus lisäisi samalla 36-vuotiaan espanjalaisen johtoa miesten kaikkien aikojen grand slam -tilaston kärjessä. Nadalilla on tällä hetkellä 21 grand slam -voittoa, Novak Djokovicilla ja Roger Federerillä molemmilla 20.

Nadal kohtaa sunnuntain finaalissa joko Kroatian Marin Cilicin tai Norjan Casper Ruudin.