Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ca391fc5031562c0b5b1cf8cbf105eb5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Iäkäs nainen kuoli liikenne­onnettomuudessa Turussa – poliisilta tiukka kommentti sivullisten toiminnasta – Uutisalue
Banner Before Header

Iäkäs nainen kuoli liikenne­onnettomuudessa Turussa – poliisilta tiukka kommentti sivullisten toiminnasta

Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Turun maanantaisessa liikenneonnettomuudessa menehtynyt henkilö oli iäkäs nainen, poliisi tiedottaa.

Lounais-Suomen poliisi selvittää parhaillaan risteysonnettomuutta, jossa pyöräilijä jäi kääntyneen kuorma-auton alle ja menehtyi välittömästi.

Onnettomuus tapahtui Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä iltapäivällä kello 13.44 aikaan. Sekä pyöräilijälle että kuorma-autolle paloi tilanteessa vihreä valo.

Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta ja törkeästä liikenne­turvallisuuden vaarantamisesta.

– Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa muun muassa epäillyn ja silminnäkijöiden kuulemisella, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Klaus Lounais-Suomen poliisista.

Poliisin havaintojen mukaan useat sivulliset kuvasivat maanantaista onnettomuus­paikkaa Turussa.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että onnettomuuspaikkojen kuvaaminen voi haitata paitsi pelastustoimia myös aiheuttaa ruuhkia ja lisätä uusien vahinkojen ja onnettomuuksien riskiä.

Poliisi lisäksi pyytää hienotunteisuutta onnettomuuspaikkojen uhreja kohtaan. Kuvaaminen ja kuvatun materiaalin levittäminen loukkaavat aina yksityisyydensuojaa.

Source Link is.fi