Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d5a0c25c3720b4134d8429cd9990fced, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Iso poliisioperaatio Juupajoella – poliisi käyttänyt asetta, tie poikki tunteja – Uutisalue
Banner Before Header

Iso poliisioperaatio Juupajoella – poliisi käyttänyt asetta, tie poikki tunteja

Poliisi joutui käyttämään piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseksi.

Sisä-Suomen poliisilla on ollut tiistaina 16. huhtikuuta tehtävä Juupajoella, poliisi tiedottaa.

Kyseessä on yksityisasunnossa tapahtunut henkeen ja terveyteen liittyvä tilanne. Poliisilla on osallisten henkilöllisyydet tiedossa, mutta yksi henkilö oli poliisin mukaan vielä kateissa hieman ennen puolta yhtä päivällä.

Poliisin uuden tiedotteen mukaan kohdehenkilö lähti ajoneuvolla karkuun, mutta jäi kiinni Juupajoen Niemelänperän kohdalla tiellä 66.

Poliiseja liikkui Kukkarokiven alueella Mäntässä tiistaina päivällä. Kuva: Mira Metsälä

Poliisi joutui käyttämään piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseksi. Pysäyttämisen jälkeen kohdehenkilö on tiedotteen mukaan ampunut poliisia kohti. Myös poliisi joutui käyttämään tilanteessa asetta.

Tiedotteen mukaan tie 66 on toistaiseksi suljettu ja voi pysyä poikki vielä tunteja. Poliisi on edelleen paikalla. Poliisi kertoo tiedottavansa tiedottaa lisää niin pian kuin mahdollista.

Tehtävä ei aiheuta enää vaaraa.

Tiedottaminen siirtyy poliisin mukaan Keskusrikospoliisille.

Juttua päivitetty 16.4.2024 kello 13:41: Juttua päivitetty poliisin uusilla tiedoilla kohdehenkilön pakenemisesta ja pysäyttämisestä sekä tien 66 sulkemisesta.

Source Link is.fi