Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0a54b9476b171e3cafc64b04708377ee, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ida Hulkko julkaisi valloittavan rantakuvan, Leo Komarov narrasi kaloja – näin suomalaisurheilijat viettivät juhannusta – Uutisalue

Ida Hulkko julkaisi valloittavan rantakuvan, Leo Komarov narrasi kaloja – näin suomalaisurheilijat viettivät juhannusta

Kansainväliset kilpailukalenterit eivät tunne juhannusta. Keniassa on ajettu koko viikonloppu MM-rallia, Oulussa yleisurheiltu ja sunnuntaina pyörähtävät käyntiin suunnistuksen MM-kilpailut Tanskassa.

Tästä huolimatta osa suomalaisurheilijoista on saanut vetäytyä juhannuksen viettoon kaikessa rauhassa.

Uimari Ida Hulkko vietti keskikesän juhlaa missäpä muuallakaan kuin vesillä. Hän julkaisi Instagramissa kesäisen otoksen Tampereen Näsijärveltä.

Viime vuoden EM-hopeamitalisti istuskelee kuvassa suppilaudan päällä hymy huulillaan.

– Hyvää juhannusta. Tällä kertaa vietettiin kaupunkijuhannusta hyvässä seurassa Rauhaniemessä. Suppailua, hyvää ruokaa ja uimista. Parasta, Hulkko kirjoitti kuvatekstissä sydämen kera.

Veden äärellä juhannusviikonloppua viettivät myös hiihtäjät Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen sekä entinen ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström.

Hiihtopari poseerasi Instagramissa valloittavassa yhteiskuvassa, jonka kuvatekstissä Matintalo toivotti seuraajilleen hyvää juhannusta.

Wahlström taas jakoi tilillään otteen kesäisestä treenisessiostaan.

– Jos omistatte kahvakuulat, niin kannatan kokeilemaan kahvakuulatreeniä vedessä. Liikkeet toimii ihan eri lailla kun kuivalla maalla ja jos sattuu olemaan tällainen selkäkivusta kroonisesti kärsivä kuin mä, niin vesi tuo helpotusta moneen liikkeeseen. Ja tulee NIIN hyvä olo kehoon, hän vinkkasi seuraajilleen.

Hiihtäjä Vilma Nissinen nautti kesäkesän auringosta Kemiössä. Tuoreessa Instagram-kuvassa hän poseeraa vanhan seinän edessä vaaleanliilaan kesämekkoon sonnustautuneena. Kädessään hän pitelee sangollista kukkia.

– Juhannustansseissa, hiihtäjä sanaili päivityksen kuvatekstissä.

Hiihtäjä Joni Mäki taas juhlisti juhannusta varsin perinteisin menoin. Hän jakoi Instagramiin videon saunareissulta.

Videolla näkyy, miten Mäki askartelee ensi vihdan ja nauttii sitten tekeleestään löylyissä. Lopuksi vaasalaislähtöinen hiihtäjä hyppää laiturilta veteen.

Uimari Matti Mattson vietti keskikesän juhlaa yhdessä perheensä kanssa. Hän jakoi Instagramissa kuvan, jossa paistattelee päivää poreammeessa kahden lapsensa kanssa.

Altaasta avautuu näkymä kauniiseen vesistöön.

Julkaisun kuvatekstissä Mattson analysoi alkuviikon suoritustaan uinnin MM-kilpailuissa. Hän ui päämatkallaan 200 metrin rintauinnissa finaaliin, mutta jäi lopulta loppukilpailun viimeiseksi.

– Kotona! Kisoista jäi tällä kertaa käteen ok aika ja sijoitus, joka ei ollut sellainen jota olin toivonut. En haluaisi olla pettynyt sillä pääsin MM-finaaliin.

– Niitä kun ei takataskuun vielä ihan kauhean montaa ole kertynyt. No… kokemusta rikkaampana seuraaviin kisoihin! Hauskaa juhannusta kaikille!

Myös jääkiekkoilija Leo Komarov nautti juhannuskeleistä perheen kesken. Tuoreessa Instagram-kuvassa hän narraa kaloja yhdessä jälkikasvunsa kanssa.

Hiihtäjät Krista Pärmäkoski ja Anne Kyllönen aloittivat kumpikin juhannuksen vieton vauhdikkaalla treenillä.

– Perinteiset juhannustehot tehty, Pärmäkoski raportoi Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

Videolla näkyy, miten hiihtäjä nappaa kovan vetotreenin päätteeksi käteensä jäätelöpuikon.

Kyllönen teki juhannustreeninsä urheilukentällä Kuhmossa. Hän kertoi Instagramissa suuntaavansa harjoituksen jälkeen oikopäätä juhannussaunaan.

Formulakuski Valtteri Bottas nautti väliviikonlopusta Suomessa yhdessä kumppaninsa Tiffany Cromwellin kanssa. Kaksikko on julkaissut Instagramissa runsaasti otoksia juhannusviikonlopulta.

Eräässä kuvassa Cromwell paistattelee päivää Bottaksen mökillä Nastolassa. Muissa otoksissa kaksikko on suunnannut kohti pohjoista, jossa he ovat retkeilleet tuntureilla ja nähneet poroja.

Source Link is.fi