Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b6b7bc0fb82d59d2cfa700473c492d76, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Iivo Niskasen käytös kohautti, myös Norjassa kuohuu – tähtihiihtäjä Johannes Hösflot Kläbo on valmis boikottiin! – Uutisalue

Iivo Niskasen käytös kohautti, myös Norjassa kuohuu – tähtihiihtäjä Johannes Hösflot Kläbo on valmis boikottiin!

Ilta-Sanomat kertoi keskiviikkona Iivo Niskasen ja hiihdon uuden tv-partnerin Viaplayn kylmistä väleistä.

Lue lisää: Iivo Niskasen tyly käytös yllätti tutun tv-haastattelijan – taustalla tulehtunut tilanne: ”Näin ei voi jatkua!”

Myös Norjassa on viime päivät kohistu hieman samansuuntaisesta puheenaiheesta, sillä maan tähtihiihtäjä Johannes Hösflot Kläbo on kieltäytynyt hiihtämästä Viaplayn logo rinnassaan.

Suoratoistopalvelu on maan hiihtoliiton tuore yhteistyökumppani, mutta Kläbo ei suostu sonnustautumaan hiihtoasuun, joka on varustettu Viaplayn logolla. Hän hiihti ilman mainosta Rukan maailmancupkisoissa.

Kläbon mukaan syy on hänen näkemässään journalistisessa epäkohdassa: sama palvelu ei voi tehdä norjalaishiihtäjistä journalistista sisältöä mutta myös näkyä heidän vetimissään mainostajana.

– Olen käyttänyt paljon aikaa pohtiakseni mikä on oikein. Olin jo aikaisin yhteydessä Norjan hiihtoliittoon, koska tämä on mielestäni vaikea asia. Meidän itsenäisyytemme kyseenalaistuu. Viaplayta vastaan minulla ei ole mitään, Kläbo ilmoitti sanomalehti Adresseavisenille.

Kläbon manageri-isä Haakon Kläbo puhui tiistaina VG:lle samoista asioista:

– Kyse on itsenäisyyden periaatteesta ja uskottavuudesta. Johannes ei halua mainostaa mitään sellaista mediaa, joka käsittelee häntä säännöllisesti. On tärkeää pitää etäisyyttä.

Isä ja poika alleviivasivat haastatteluissa, että Kläbo ei aio pitää yhtiön logoa asussaan myöskään tulevana maailmancupin kisaviikonloppuna Lillehammerissa tai myöhemmin muissa kilpailuissa.

Kläbo ilmoitti olevansa tarvittaessa valmis jopa boikotoimaan Lillehammerin kisaviikonloppua. Jos liitto yrittää pakottaa hänet hiihtämään Viaplayn logon kanssa, Kläbo menee mieluummin isoisänsä kanssa harjoittelemaan kovaa.

Source Link is.fi