Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bdaa8e5a38978dc9c5b0726135fe9896, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilkka Salmi Ykkösaamussa: Mitä haluat kysyä EU:n terrorismiasiantuntijalta? – Uutisalue

Ilkka Salmi Ykkösaamussa: Mitä haluat kysyä EU:n terrorismiasiantuntijalta?

Terrorismin torjunta tarkoittaa ennaltaehkäisyä ja siihen tarvitaan tiedustelutietoa. Millaiseen tiedustelutietoon Euroopan neuvostolla on koordinaattorin tehtävän kautta pääsy?

Vuonna 2004 Madridin terrori-iskuissa pommiräjähdyksissä menehtyi 191 ja loukkaantui 2 050 ihmistä. Iskut koostuivat kymmenestä räjähdyksestä, jotka tapahtuivat keskellä aamuruuhkaa neljässä junassa. Mikä on muuttunut?

Terrorismia näyttää nyt esiintyvän Eurooppaa enemmän Afrikassa. Miksi se on siirtynyt sinne?

Taliban nousi valtaan Afganistanissa. Lännessä Taliban on vuosikausia määritelty terroristiseksi järjestöksi. Mikä Taliban on nyt lännessä, kun se on noussut valtaan ja on valtiollinen toimija?

Kuuluuko terrorismiasiantuntijan seurata, mitä Valko-Venäjän ja Puolan rajalla tapahtuu?

TV1:n Ykkösaamun vieraana suorassa lähetyksessä lauantaina 20.11. klo 10.05 alkaen on EU:n terrorismiasiantuntija Ilkka Salmi. Seija Vaaherkumpu haastattelee.

Ilkka Salmelle voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Source Link yle.fi