Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_74e4f84afdb1bb689b58358f256fce2e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilveksen pelaajan niska murtui – seuralta uutta tietoa – Uutisalue

Ilveksen pelaajan niska murtui – seuralta uutta tietoa

Ilveksen Noora Mylläri loukkaantui vakavasti tiistaina Kuopiossa pelatussa ottelussa.

Ilveksen naisten jääkiekkoliigan joukkueen hyökkääjä Noora Mylläri loukkaantui vakavasti tiistaina pelatussa KalPa-ottelussa.

Onnettomuus sattui puolivälierien kolmannessa ottelussa Kuopiossa. Tasaisessa pelissä Ilves haki loppuminuuteilla tasoitusta, ja irtokiekko pomppasi hyökkäysalueen kulmaan.

Ensimmäisenä paikalle ehtinyt Mylläri, 23, pyrki suojaamaan kiekkoa ja vangitsemaan KalPa-puolustajan selkänsä taakse. Selkäpuolelta tulleen kontaktin voimasta Mylläri lensi noin puolentoista metrin etäisyydeltä pää edeltä laitaan.

Peli oli keskeytettynä yli vartin. Lopulta Mylläri autettiin kaukalosta pois.

Hänet vietiin tutkimuksiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan, jossa pelaajan niskasta löytyi murtuma.

Mylläri kotiutettiin yöllä sairaalasta. Keskiviikkona Tampereella jatketuissa tutkimuksissa on todettu, että vamma ei vaatine leikkaushoitoa, ja toipumisennuste on hyvä, Ilves kertoo sosiaalisessa mediassa.

Vaasalaislähtöinen Mylläri pelaa Ilveksessä toista kauttaan. Hän oli runkosarjassa joukkueen viidenneksi paras pisteidentekijä kasattuaan 29 ottelussa tehot 13+13.

Tiistain ottelu päättyi KalPan 2–0-voittoon. Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla kuopiolaisille lauantaina Tesomalla.

Tarvittaessa viides ottelu pelataan sunnuntaina Kuopiossa.

Source Link is.fi