Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2031b82d100fdaa34da0476d301c5ae1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi jatkaa Turun risteyskolarin tutkintaa – iäkäs nainen menehtyi turmassa välittömästi – Uutisalue

Poliisi jatkaa Turun risteyskolarin tutkintaa – iäkäs nainen menehtyi turmassa välittömästi

Turussa tapahtui maanantaina kuolemaan johtanut onnettomuus Hämeentiellä, kun kuorma-auto ajoi pyöräilijän päälle risteysalueella.

Karttagrafiikka onnettomuuspaikasta Hämeenkadun ja Kerttulinkadun kulmassa.

Risteysonnettomuus tapahtui Hämeenkadun ja Kerttulinkadun kulmassa. Kuva: Paula Collin / Yle, Mapcreator, OpenStreetMap

Poliisi on jatkanut Turun itäisessä keskustassa maanantaina tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa.

Risteysonnettomuudessa Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä kuoli poliisin tiedotteen mukaan iäkäs nainen. Pyöräilijä jäi kääntyneen kuorma-auton alle ja menehtyi välittömästi.

Onnettomuus tapahtui maanantaina hieman ennen kello 14 iltapäivällä.

Poliisi jatkaa turman tutkintaa epäilyn ja silminnäkijöiden kuulemisella. Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisin mukaan useat sivulliset kuvasivat onnettomuuspaikkaa.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että kuvaaminen voi haitaita pelastustoimia ja aiheuttaa ruuhkia, sekä riskin lisäonnettomuuksille. Lisäksi poliisin mukaan kuvaajien olisi syytä muistaa myös hienotunteisuus onnettomuuspaikkojen uhreja kohtaan.

Source Link yle.fi