Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b509076ff3a16d40671bd6f39dead389, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Israelin iskussa Syyrian Aleppoon kuoli ja haavoittui kymmeniä – Uutisalue

Israelin iskussa Syyrian Aleppoon kuoli ja haavoittui kymmeniä

Myös Syyrian valtiollinen uutistoimisto kertoo iskusta Aleppon lentokentän liepeille.

Syyrian sisällissotaa seuraava kansalaisjärjestö Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) raportoi, että Israel teki varhain perjantaina ilmaiskun Aleppon kansainvälisen lentoaseman lähelle, jossa on kuollut ainakin 36 ja haavoittunut kymmeniä Syyrian asevoimien sotilaita.

SOHR:n mukaan isku kohdistui libanonilaisen shiiajärjestön Hizbollahin asevarikkoon lentoaseman lähellä.

Kaksi eri turvallisuuslähdettä kertoi uutistoimisto Reutersille, että Israelin iskussa kuoli 33 sotilasta ja siviiliä sekä kolme Hizbollahin taistelijaa.

Myös Syyrian valtiollinen uutistoimisto Sana kertoo Israelin iskusta, jossa on kuollut ja haavoittunut useita sotilaita ja siviilejä. Sana ei heti tarkentanut uhrien määrää.

Syyrian puolustusministeriö tiedotti Reutersin mukaan, että ilmaiskun ohella Aleppon ja sen ympäristön siviilejä vastaan hyökättiin ”terroristijärjestöjen” lennokki-iskuilla Idlibista ja Aleppon läntiseltä maaseudulta.

SOHR:n tietoja on tavattu pitää luotettavina. Järjestö toimii Britanniasta käsin, mutta sillä on ollut laaja tiedonjakoverkosto Syyriassa keväällä 2011 käynnistyneen sisällissodan alkuvaiheista asti.

Source Link is.fi