Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d8a6a6f9864e3efd7751010e29ad3b28, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Italialaista jalka­palloilijaa epäillään hirvittävästä veriteosta – ex-nais­ystävän viimeiset hetket kantautuivat puhelimitse sisaren korviin – Uutisalue

Italialaista jalka­palloilijaa epäillään hirvittävästä veriteosta – ex-nais­ystävän viimeiset hetket kantautuivat puhelimitse sisaren korviin

Italialaisjalkapalloilijaa epäillään järkyttävästä veriteosta. Uutistoimisto ANSA kertoo, että Giovanni Padovanin, 27, epäillään pahoinpidelleen entisen naisystävänsä Alessandra Matteuzzin, 56, kuoliaaksi.

ANSA:n mukaan Matteuzzi kuoli Bolognassa kuluvan viikon keskiviikkona. Poliisi on pidättänyt Padovanin murhasta epäiltynä.

Entisen pariskunnan suhde oli kariutunut poliisin mukaan kevään tai alkukesän aikana. Matteuzzi oli aiemmin tänä kesänä ilmoittanut viranomaisille entisen miesystävänsä vainoavan häntä.

Padovanin epäillään odottaneen Matteuzzia keskiviikkona naisen asunnon liepeillä. Mediatietojen mukaan Matteuzzi puhui sisarensa kanssa puhelimessa, kun hänen kimppuunsa hyökättiin.

Sisaren mukaan Matteuzzi oli anellut Padovanilta armoa ja huutanut apua. Sisar oli hälyttänyt poliisin paikalle. Hän myös kertoi, että Padovani oli lopulta hakannut Matteuzzin hengiltä.

Matteuzzi oli ollut vielä tajuissaan, kun hoitohenkilökunta oli ennättänyt tapahtumapaikalle. Hän kuitenkin kuoli sairaalassa vakavien ja laajojen päävammojen takia.

Uutistoimisto kertoo, että tappajan sanotaan käyttäneen aseenaan muun muassa vasaraa.

ANSA:n mukaan Padovani on pelannut Italian Serie C:ssä ja Serie D:ssä Folignon, Troinan ja Giarren joukkueissa. Viime ajat hän on edustanut Sancataldesen joukkuetta Serie D:ssä.

Padovani on tehnyt myös mallintöitä.

Source Link is.fi