Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cc6e12faa3c5343241ef9362f2bafbc4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Italiassa peruttiin satoja lentoja halpalentoyhtiöiden lakon takia – Uutisalue

Italiassa peruttiin satoja lentoja halpalentoyhtiöiden lakon takia

Satoja lentoja peruttiin keskiviikkona Italiassa, kun halpalentoyhtiöiden Ryanairin, easyJetin ja Volotean lentokoneiden miehistöt menivät lakkoon samaan aikaan lennonjohtajien kanssa. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters.

Noin 360 lentoa peruttiin, UIL Trasporti -ammattiliiton edustaja kertoi. Perumiset ovat vaikuttaneet yli 4 000 matkustajaan.

Ammattiliitot FILT-CGIL ja UIL Trasporti kutsuivat Ryanairin työntekijät nelituntiseen lakkoon keskiviikkona vastustaakseen palkanalennuksia ja huonoja työoloja. Myös easyJetin työntekijät lakkoilivat neljän tunnin ajan.

Keskiviikkona myös lennonjohtajat järjestivät lakon, minkä takia kansallinen lentoyhtiö ITA Airways kertoi reitittäneensä uudelleen noin 99 prosenttia matkustajistaan.

Viime viikkoina matkustajat eri puolilla Eurooppaa ovat kohdanneet myöhästymisiä ja peruutuksia, kun lentoyhtiöt- ja asemat ovat olleet ongelmissa kesäkauden alun myötä elpyneen matkustajamäärän kanssa.

Ryanair oli viime vuonna ykkönen Italiaan ja Italiasta lähtevien matkustajien määrässä, kun Italian kansallinen lentoyhtiö Alitalia supisti verkostoaan ennen kuin se luovutti toimintansa ITA Airwaysille.

Source Link is.fi