Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_af8a8b3db439e752a53ec5174a98de53, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jääkiekko­liiton kolme puheen­johtaja­ehdokasta selvillä – kisaan liittyi viime metreillä uusi nimi – Uutisalue

Jääkiekko­liiton kolme puheen­johtaja­ehdokasta selvillä – kisaan liittyi viime metreillä uusi nimi

Suomen jääkiekkoliiton uusi puheenjohtaja valitaan 25. marraskuuta.

Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtajan paikkaa hakee kolme miestä. Aiemmin esillä olleiden Erkka Westerlundin ja Heikki Hietasen lisäksi puheenjohtajakilpaan on liittynyt Jukka Toivakka. Liitto tiedotti asiasta perjantaina.

Kaikki ehdokkaat ovat tunnettuja jääkiekko- ja urheiluvaikuttajia.

Hietanen, 64, on Jääkiekkoliiton liittovaltuuston varapuheenjohtaja ja Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n hallituksen jäsen. Hän toimi MM-kisojen pääsihteerinä vuosina 2022 ja 2023.

Westerlund, 66, on miesten maajoukkueen entinen päävalmentaja. Hän on Suomen olympiakomitean hallituksen varajäsen ja Suomen ammattivalmentajat ry:n puheenjohtaja.

Toivakka, 61, omistaa merkittävän osan Mikkelin Jukureiden taustayhtiöstä. Toivakka on Jääkiekkoliiton liittohallituksen varapuheenjohtaja ja Jääkiekkosäätiön hallituksen jäsen.

Jääkiekkoliiton liittovaltuusto valitsee seuraajan väistyvälle puheenjohtajalle Harri Nummelalle 25. marraskuuta. Puheenjohtajakausi on kaksivuotinen.

Source Link is.fi