Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a57240e1830c03edb4fb9bd2039e7a92, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jalkapallolegenda vaihtoi vapaalle – tanssi­video leviää somessa – Uutisalue

Jalkapallolegenda vaihtoi vapaalle – tanssi­video leviää somessa

Tshekin entinen pelaajasuuruus, nykyään torinolaisen Juventuksen johtotehtävissä toimiva Pavel Nedved täytti tiistaina 50 vuotta.

Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt kohauttava juhlavideo, jossa Nedved tanssii yökerhossa kolmen niukka-asuisen naisen kanssa. Videon kuvausajankohtaa ei ole kerrottu.

Daily Mail julkaisi videon artikkelissaan, jonka otsikko alkaa sanoilla ”tuhma Nedved”.

Nedved tanssahtelee videolla naisten välissä ja pitää käsiään välillä edessään olevan naisen rinnoilla. Tunnelma vaikuttaa hilpeältä.

Nedvedillä on kaksi lasta pitkästä avioliitostaan Ivanan kanssa. Pariskunta erosi 2019. Ex-futaaja tapaili sittemmin Lucie Anovcinovaa, mutta he eivät enää ole yhdessä.

Tshekkitähti pelasi aktiiviurallaan kotimaassaan, ennen kuin siirtyi italialaiseen Lazioon vuonna 1996. Tie Roomasta vei 2001 Juventukseen, jota keskikenttämies edusti uransa loppuun eli vuoteen 2009 asti.

Hän pelasi Tshekin maajoukkueessa 91 ottelua.

Nedved palkittiin vuonna 2003 maailman parhaalle futaajalle annettavalla Kultaisella pallolla.

Source Link is.fi