Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_104e0b85bdb7810f57b5377909d88533, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Japani jatkamassa palestiinalais­pakolaisten avustus­järjestön tukemista – Uutisalue

Japani jatkamassa palestiinalais­pakolaisten avustus­järjestön tukemista

Myös Suomi kertoi viikko sitten jatkavansa UNRWA:n tukemista.

Japani on valmistelemassa rahoituksen palauttamista palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö UNRWA:lle. Rahoituksen on määrä alkaa taas huhtikuussa, kun Japani on sopinut yksityiskohdista UNRWA:n kanssa.

Japani oli järjestön kuudenneksi suurin rahoittaja, ennen kuin se useiden muiden maiden tavoin keskeytti rahoituksen Israelin väittäessä, että UNRWA:n työntekijöitä olisi osallistunut äärijärjestö Hamasin lokakuiseen iskuun.

Aiemmin tässä kuussa muun muassa Australia, Kanada ja Ruotsi ilmoittivat rahoituksen jatkamisesta. Myös Suomi kertoi viikko sitten jatkavansa UNRWA:n tukemista.

YK on aloittanut Israelin väitteistä sekä sisäisen että riippumattoman tutkinnan, mutta on sanonut, että Israel ei ole tarjonnut mitään todisteita väitteilleen siitä, että UNRWA:n työntekijöillä olisi osuutta lokakuiseen iskuun.

Source Link is.fi