Banner Before Header

Jatkuvatko Kaapo Kakon ”junnuketjun” hienot otteet illan tv-pelissä? Osallistu kilpailuun ja voita NHL-palkintoja

Sunnuntai-iltana on luvassa NHL-herkkua, kun Tampa Bayn ja New York Rangersin välinen kolmas konferenssifinaali nähdään suorana lähetyksenä TV2:ssa ja Areenassa. Lähetys ottelusta alkaa kello 22.00.

Kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan hakeva Tampa Bay on kovassa tilanteessa kotikaukalossaan, sillä Rangers voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua. Stanley Cup -finaaleihin etenemiseen vaaditaan neljä voittoa.

Illan ottelussa päästään seuraamaan hyökkääjä Kaapo Kakon otteita. 21-vuotias turkulainen on pelannut erinomaisia otteluita pudotuspeleissä Alexis Lafrenièren, 20, ja Filip Chytilin, 22, kanssa. Kolmikko on ristitty Pohjois-Amerikassa ”junnuketjuksi”.

Kakko onnistui maalinteossa sarjan toisessa ottelussa, jonka Rangers voitti kotonaan 3–2.

Lähetä kikkavideo ja voita palkinto

Sunnuntai-illan studiolähetyksessä jaetaan palkinnoksi NHL-tuotteita. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä oman kikkavideon Whatsappin välityksellä numeroon 044 421 4530.

Yle näyttää kevään aikana NHL:n pudotuspeliotteluita. Kaikki Stanley Cupin finaalit nähdään suorina lähetyksinä kesäkuussa.

Parhaat palat suomalaisten huippuhetkistä on nähtävissä joka aamu Ylen verkkosivulla, Yle-sovelluksessa ja Yle Areenassa.

Kaikki kauden parhaat NHL-klipit löydät Yle Areenasta.

Lue myös:

Mikko Rantanen sinetöi Coloradon kolmannen voiton Edmontonista – tähtisentteri Kadrin telominen puhutti

Kaapo Kakko ohjasi taitavasti maalin kulmalta sisään – New York Rangers voitti jälleen Tampa Bayn

Kommentti: Artturi Lehkonen näyttelee pääosaa NHL-kevään rakkaustarinassa – katso häikäisevät hetket, jotka kiteyttävät ”sielupelaajan” arvon

Source Link yle.fi