Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ccf4af8b5b0345d67315af4d0076eafd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Jätti­pettymys! EM-sankari Topi Raitanen ulos Suomi–Ruotsi-maaottelusta – Uutisalue

Jätti­pettymys! EM-sankari Topi Raitanen ulos Suomi–Ruotsi-maaottelusta

Euroopan mestari Topi Raitasta ei nähdä viikonlopun Suomi–Ruotsi-maaottelussa, tiedottaa Suomen yleisurheiluliitto Sul.

Juoksija ilmoitti Münchenin EM-kisojen jälkeen sairastuneensa koronaan. Vaikka tauti on selätetty, lääkäri ei antanut Raitaselle kilpailulupaa viikonlopulle.

– Lääkärin näkemys oli, että kilpaileminen ei nyt ole mahdollista, Helsingin Kisa-Veikkoja edustava Raitanen harmitteli tiedotteessa.

Raitasen korvaa miesten 1 500 metrin kilpailussa Aleksi Kivelä, joka edustaa Lempäälän Kisa Yleisurheilua. 22-vuotias juoksija voitti viikonloppuna ikäluokkansa Suomen mestaruuden sekä 800 että 1 500 metrillä.

3 000 metrin estejuoksussa Raitasen tilalla juoksee Joensuun Katajan Mikko Hirvonen.

Myös Suomen naisten 1 500 metrin kokoonpanoon tuli muutoksia. Koronan sairastanut Nathalie Blomqvist ei ole vielä kilpailukuntoinen. Hänet korvaa Lahden Ahkeran Emilia Jousimaa.