Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_475b8642292327102861459772664bb3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättisiirto yllätti Lauri Markkasen täysin – manageri kertoi suomalaistähden reaktiosta Ylelle: ”Shokki” – Uutisalue

Jättisiirto yllätti Lauri Markkasen täysin – manageri kertoi suomalaistähden reaktiosta Ylelle: ”Shokki”

Suomen koripallon ykköstykin Lauri Markkasen manageri Mike Lelchitski kommentoi Ylelle suojattinsa torstai-iltana paljastunutta yllätyssiirtoa Utah Jazziin.

Lelchitski kertoo, että suomalaisen lisäksi monta muuta pelaajaa uuteen osoitteeseen lähettänyt jättikauppa tuli sekä hänelle että Markkaselle isona yllätyksenä.

– Tiedämme, että tämmöinen on aina mahdollista, mutta tämä oli todellakin yllätys eilisillalla. Ajoitus oli hieman epätavallinen, mutta tämä on osa NBA-elämää, minkäs teet.

Tilanteesta erityisen hankalan teki se, että uutinen Markkasen uran suunnan mullistavasta sopimuksesta tuli vain päivää ennen kuin 25-vuotias tähtipelaaja ja muu Susijengi hyökkäsi parketille EM-kisojen avausottelussaan Israelia vastaan.

– Tämmöiset tilanteet ovat aina pieni shokki. Tämmöisen yllätyksen kohtaaminen ensimmäistä kertaa on tunteikasta. Ihmiset eivät ajattele asian inhimillistä puolta, tässä puhutaan aina koko perheen elämästä. Sellaiset asiat vaikuttavat aina tunteisiin, Lelchitski kuvaili suojattinsa reaktiota isoon uutiseen.

Markkanen siirtyi Cleveland Cavaliersista Utahiin kaupassa, jossa Cleveland haali riveihinsä tähtipelaaja Donovan Mitchellin.

Markkasen lisäksi Cleveland lähettää Wojnarowskin mukaan Utahiin Ochai Agbajin, Collin Sextonin ja kolme ykköskierroksen varausvuoroa.

Seuraavien päivien aikana Markkasen keskittyminen on kuitenkin Prahassa, jossa Suomi havittelee paikkaa jatkoon EM-alkulohkostaan.

– Kaikkinensa hän on kunnossa ja innoissaan kisoista. Odotan häneltä paljon, manageri sanoi.

Source Link is.fi